Transparent
Inloggen
Sluiten

'Binnen Ajax niemand verrast door berichten over voorcontract André Onana bij Inter'

5 oktober 2021 11:28 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Binnen Ajax niemand verrast door berichten over voorcontract André Onana bij Inter"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is binnen Ajax niemand verrast over de berichtgeving in Italiaanse media. André Onana zou volgens de berichten in juli al een voorcontract getekend hebben bij Inter Milaan. In gesprek met De Telegraaf gaf de doelman onlangs zelf nog aan dat er niets van klopte. Hij zou eerst met Ajax in gesprek willen gaan, maar binnen de club wordt al veel gezegd dat hij allang ergens een voorcontract zou hebben getekend.

Meer op VI.nl




Tags

voorcontract inter onana milaan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Kunnen we alsjeblieft ophouden met de berichtgeving over deze rat? Alsjeblieft heel snel wegwezen, hier valt geen eer meer aan te behalen voor Ajax.
+1/-1

2 jaar geleden
Deze man de toegang weigeren op de Toekomst en JCA.
Ieder woord dat nog over hem wordt gezegd of geschreven is er één teveel.
+3/-1

2 jaar geleden
En wat als hij nodig is in de CL finale om te keepen tegen Inter??
+3/-1

 
2 jaar geleden
nooit meer opstellen en geen training meer bij de club
+2/-0

 
 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Volgens mij hebben we ook nog een keeper bij Jong Ajax...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Laat inderdaad Gorter die foutjes af en toe maar maken die Pasveer nu bijna wekelijks maakt. Gorter zal groeien en is een groot talent. Pasveer heeft het nivo niet en Steek blijkt lichamelijk steeds meer klachten te hebben waarvan hij steeds langzamer herstelt. Ook Onana zal weer moeten wennen en zal zijn fouten maken na een lange periode van thuis zitten dus kom maar op met Gorter.
+2/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden (gewijzigd)
Opzouten met deze nietloyalehond.
En niet gelijk roepen dat hij vele wedstrijden heeft gewonnen voor ons, das verleden tijd. Gaat nu om zijn onvermogen om loyaal te zijn aan de hand die hem voed en wij die hem betalen als supporters
+2/-2

2 jaar geleden
Ik vind het allemaal best, maar dan moet ie niet gaan liegen in de hoop op speeltijd. Ga gewoon keihard trainer en Ten Hag stelt je wel op wanneer het nodig is.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jaja, jokkebrokje spelen gaat hem prima af. Huilebalk verhaaltje ophangen in de krant over Ajax dat de stekker uit de onderhandelingen trok, ontkennen dat er een voorcontract getekend is bij een andere club.
Voor mijn gevoel was dat hele pilletjes verhaal ook een jokkebrokkie met daarna een huilebalkverhaal.
+2/-0

2 jaar geleden
De beste moet keepen.
Wie de beste is weet iedereen dondersgoed.
Gezien de commentaren de laatste tijd zijn de reacties van de meesten hierover niet te begrijpen.
Zowel Pasveer als Stekelenburg kunnen er niets van volgens hun.
Als ze het dan werkelijk goed met Ajax voor hebben dan is het logisch dat je Onana weer op doel zet.
Ten Hag heeft voldoende kennis om in te kunnen schatten dat Onana er weer rijp voor is.
+4/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij mag pas over een maandje ingezet worden en Ten Hag kennende zal hij dit seizoen gewoon gebruik maken van Onana als het nodig is, net zoals hij afgelopen seizoen Brobbey opstelde. Ben blij dat hij als trainer kiest voor de spelers waarmee hij denkt resultaat te halen en niet kijkt naar aflopende contracten. Als Onana de beste is straks, zal hij ook opgesteld worden. Mij zal het verder worst wezen of hij straks gratis de deur uitloopt. Ik als supporter wil de 11 beste beschikbare spelers op het veld zien.
+3/-0

 
2 jaar geleden
@sOlidus:
"Mij zal het verder worst wezen of hij straks gratis de deur uitloopt. Ik als supporter wil de 11 beste beschikbare spelers op het veld zien."

Dus als alle spelers dit principe gaan hanteren is er over een aantal jaren geen elftal meer over met klinkende namen omdat Ajax financieel leeggelopen is vanwege talloze malen mislopen verkoopgelden!
Ik snap je punt verder wel dat Onana de beste keeper is die Ajax tot zijn beschikking heeft maar er zijn grenzen................
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dan moet Ajax ervoor zorgen dat ze de contracten tijdig verlengen en niet wachten tot het laatste seizoen. Het verschilt natuurlijk per individu, maar ik denk dat je mijn punt wel begrijpt; ben gewoon tegen het onder druk zetten van spelers om te tekenen (tekenen of banken). :B
+1/-2

2 jaar geleden
Hij heeft in geen tijden gespeeld en slikt pillen. Inter liever dan wij.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht