Transparent
Inloggen
Sluiten

Kwakman: "Teveel spelers bij Ajax vandaag onder niveau"

3 oktober 2021 16:55

ESPN-analist Kees Kwakman was van mening dat Ajax per saldo niet goed speelde. "Ajax was niet op vandaag, teveel spelers waren onder hun normale niveau. Utrecht heeft het prima gedaan."

Toch dacht ook de Volendammer lange tijd dat Ajax ging winnen. "Op een gegeven moment kwam Utrecht er helemaal niet meer uit en kreeg Ajax die driedubbele kans. Ook waren er corners. Ineens kwam echter die 0-1 en daarna moet ik zeggen heeft Ajax op een moment van Daramy na en wat chaos in de slotfase niet echt meer kansen gehad."

Was het een fout van Pasveer? "Dan ben je wel heel kritisch, als je dit een fout noemt. Hij gaat natuurlijk niet meer zo heel snel naar de hoek maar ik zou dit niet echt een fout willen noemen. Utrecht kwam eruit en scoorde meteen. Onana had deze waarschijnlijk gehad maar zo is de situatie nu eenmaal."




Tags

kwakman utrecht chaos corners daramy driedubbele espn onana pasveer saldo volendammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht