Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen hard onderuit in Klassieker

3 oktober 2021 14:08
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen hard onderuit in Klassieker; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden. De eerste Klassieker in de historie ging met liefst 4-1 verloren. De ploeg ontsnapte daarbij ook nog omdat een strafschop op de paal werd gesloten. Nadine Noordam maakte het enige doelpunt voor Ajax, terwijl Stefanie van der Gragt met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd.
Tags

klassieker gragt historie nadine noordam stefanie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik blijf er bij, geldverspilling en het interesseert amper iemand zit geen hond op die tribunes.
+3/-4

 
Het kan over 10 jaar weleens groter zijn dan dat je denkt.
Daarbij vind ik dat als Ajax een club moet zijn voor iedereen en daar hoort ook een vrouwen team bij, net zoals elke plaatselijke dorpsclub een vrouwenelftal heeft.
Ik zie steeds meer (jonge)vrouwen in Ajax shirtjes lopen, dat deed je vroeger niet als vrouw.
Ajax gaat een nieuw stationnetje bouwen, het zal niks verbazen dat daar in de toekomst elke thuiswedstrijd een paar duizend mensen komen kijken als de vrouwen spelen.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Bericht mij even het moment dat er duizenden zitten. Gaat nooit gebeuren
+2/-2

 
2 jaar geleden
@El Nico;
Niet zo negatief en af en toe kijken naar van de huppende meloenen is toch best plezant
+2/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt mij best leuk om daar op de tribune te zitten. Gewoon met je auto ernaatoe, goedkoop, eerlijk voetbal zonder oliesjeiks en Valentijntjes.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ach, wint Feyenoord ook een keer van Ajax ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Zo, die is lekker wedstrijdfit zeg!
+1/-0

2 jaar geleden
Wie is die vliegende dikzak? Kom op, dat ziet er toch niet uit voor een prof?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Chasity Grant. De foto is niet echt flatteus. Valt reuze mee.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Thanks. Het valt inderdaad wel mee.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit ging echt nergens over. En al die tokkiaanse Feyenoord fans met gezinszakken naar het veld lopen door de regen......gevuld met boterhammetjes. Haha...het heeft echt iets aandoenlijks.

Het damesvoetbal mag wat mij betreft de komende jaren zich nog even achter gesloten tv camera's afspelen. En dat heeft er niets mee te maken dat het dames zijn. Het is technisch en atletisch namelijk zo ongelooflijk ondermaats. Als je ook ziet hoe ze alleen voor de keeper afwerken...dat is echt vijfde klasse werk.

En die trainers maar zwammen over druk zetten en dergelijke....leer ze eerst eens afwerken op goal en een bal over vijf meter naar elkaar te passen. Je moet ze gewoon de hele training laten inpassen, doorbewegen, inpassen.
En dat een heel jaar lang. De rest vergeten we voor nu.
+1/-1

 
2 jaar geleden
"Het damesvoetbal mag wat mij betreft de komende jaren zich nog even achter gesloten tv camera's afspelen."

Ik vind dat altijd zo'n onzin. Het niveau is inderdaad nog niet best (en dan druk ik me nog voorzichtig uit), maar hoe meer aandacht er voor is, hoe populairder het wordt en hoe sneller de ontwikkeling zal gaan. Er zijn inmiddels 150.000 meisjes/vrouwen lid van de KNVB, dat is net zoveel als bij de hockeybond.
Ik kijk ook geen vrouwenvoetbal (mijn dochter wél), maar er lijkt me genoeg aanbod toch? Je hoeft het dus niet te zien. Bij ons op de club lopen ook meisjes die technisch inmiddels echt niet onder doen voor veel jongens van die leeftijd. De jongens lopen natuurlijk op een gegeven moment uit op fysiek en kracht, maar de basis wordt wel echt steeds beter. Dat zie je alleen pas terug bij de profs over een jaar of 10-15.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Men vergeet het feit dat het damesvoetbal in Nederland nog in de kinderschoenen staat. Het heeft tijd nodig en vooral steun. Ik vind het helemaal mooi om te zien hoe meisjes steeds enthousiaster raken. Er zit veel potentie in damesvoetbal. Natuurlijk zal het niet het niveau van de heren bereiken, zo realistisch moet men wel wezen, maar het is nog volop in ontwikkeling en straks als Ajax of Feyenoord de CL pakt (iets dat op dit moment onmogelijk is gezien het enorme verschil met de topteams) of als Oranje Wereldkampioen wordt lopen we gewoon weer de polonaise.

Je hoeft er niet van te houden, maar kijk dan gewoon weg i.p.v. te misgunnen of tegen te werken.
+5/-0

reactie verwijderd


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst