Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met vijf spelers weer hofleverancier Oranje

1 oktober 2021 13:21 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ajax met vijf spelers weer hofleverancier Oranje; image source: Pro Shots

Met vijf spelers is Ajax wederom uitstekend vertegenwoordigd in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Steven Berghuis, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Jurriën Timber zorgen er voor dat Ajax zoals het hoort weer hofleverancier voor Oranje is. Het Nederlands elftal speelt komende interlandperiode tegen Letland en Gibraltar.

Devyne Rensch behoorde nog tot de voorselectie, maar zal nu deel uit gaan maken van de selectie van Jong Oranje. Ook Jay Gorter en Kenneth Taylor zullen vanaf maandag aansluiten bij de selectie van Erwin van de Looi.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje hofleverancier berghuis blind erwin gibraltar gorter gravenberch jay jong letland looi rensch taylor timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die verrekte Nationale elftallen , hou er toch mee op , spelers komen elke keer terug met blessures of zijn uitgeteld en te moe om voor hun club te voetballen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal