Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We kijken zeker uit naar de ambiance in de ArenA'

27 september 2021 15:29

Voor Daley Blind zal het duel tegen Besiktas zijn 50ste wedstrijd in de Champions League worden. Extra speciaal is het echter niet voor hem. "Wedstrijden in de Champions League zijn altijd speciaal. Zeker als je het veld op komt en dat deuntje hoort als je in de line-up staat", aldus Blind op de persconferentie van maandag. "We kijken zeker uit naar de ambiance in de ArenA. Dat hebben we gemist, zeker bij Europese avonden."

De verdediger vindt het lastig in te schatten hoe goed het niveau bij Ajax is in vergelijking met de ploeg die drie jaar geleden tot de halve finale kwam. "We zijn nu een ander elftal. Veel jongens zijn vertrokken", zo gaf hij aan. "We zijn op dit moment op de goede weg. We moeten groeien in het toernooi. We moeten het per wedstrijd kijken, zoals we dat nu al doen. We moeten iedere wedstrijd het beste uit onszelf halen en onszelf uitdagen daarin."




Tags

blind arena besiktas deuntje line schatten uitdagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos