Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: vooral verdediging onder de maat

21 september 2003 18:41

"Er was geen enkele aggressiviteit in de dekking, de verdediging was niet scherp genoeg" aldus Koeman die zowel het centrum als Trabelsi ver onder de maat vond vanmiddag. "Als je het positief bekijkt was het een offday" aldus Koeman. In de Champions League kun je een duel verliezen, voor de competitie ook wel, maar niet op zo'n manier. "Op de bank hoopte ik op een moment dat het bij 3-0 zou blijven. We hadden angst voor 5-0, 6-0. NAC heeft ongelofelijk veel kansen gehad. Je weet dat als je met drie man achterin gaat spelen, kansen weg gaat geven. Maar ook daarvoor kreeg NAC de kansen, maar strafte dat niet af. Het was in allerlei opzichten onder de maar. In balbezit speelden we een tempo te laag, waardoor NAC zich steeds goed kon opstellen. Het blijft heel vreemd dat je door enkele momenten weer terug kan komen in de wedstrijd."




Tags

koeman nac aggressiviteit dekking offday strafte trabelsi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn bravo brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki meewerkt pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton tsja