Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik heb in de kleedkamer ook gezegd dat ik van ze genoten heb'

25 september 2021 21:54

Erik ten Hag gaf in gesprek met ESPN aan uiteindelijk tevreden te zijn met de overwinning. "Ik vond mijn ploeg uitstekend spelen en ik heb in de kleedkamer ook gezegd dat ik van ze genoten heb", aldus Ten Hag. "Ik vind het ook knap dat we tegen een Groningen dat heel goed verdedigd in staat zijn om zo veel kansen bij elkaar te spelen. We maakten fantastische goals en geven helemaal niets weg."

De trainer was het absoluut niet eens dat het spel van Groningen vergeleken werd met Getafe. "Dat was echt van een heel andere orde en ik hoop dat we dat nooit gaan mee maken", zo gaf hij aan. "Dat had ook niets met fair play te maken. Hoe Getafe dat deed was zelfs schandalig, maar dat was Groningen echt niet. Dat het af en toe op het randje is, oké. En dat het af en toe irritant is met tijdrekken, oké. Maar dan moet de arbitrage optreden."

Dat het lang duurde voordat er gescoord werd, was voor Ten Hag wel een punt van kritiek. "Daar moeten wij gewoon scherp in zijn. Op hogere niveaus ga je niet zo veel kansen creëren", zei hij daarover. "Als je die honderd procent kansen creëert, moeten ze wel binnen en dat moeten we onszelf aanrekenen. Dit is bij ons al een tijdje een thema in de kleedkamer. Als je in de Champions League wil overleven moet je de kansen eerder benutten."




Tags

hag groningen getafe arbitrage espn irritant niveaus thema verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback