Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Als wij dit niveau vast kunnen houden, zijn wij heel moeilijk te verslaan'

25 september 2021 21:46

In gesprek met ESPN gaf Daley Blind aan van mening te zijn dat Ajax een goede wedstrijd had gespeeld. "Ondanks dat zij een vervelende ploeg zijn om tegen te spelen, hebben we toch aardig wat kansen gecreëerd", aldus Blind. "We hebben volgens mij bijna tot geen kansen weggegeven, dus al met al was het een goede wedstrijd."

Het duurde wel even voordat de score werd geopend. "Het was niet frustrerend. Ik denk dat jullie de laatste wedstrijden een beetje verwend zijn dat we zo snel scoorden", reageerde hij lachend. "Het is niet vanzelfsprekend. We moeten keihard werken om ze zelf te creëren. Het is belangrijk dat de eerste goal er dan in gaat. Het duurde vandaag wat langer, maar dat is ook verdienste van Groningen."

Blind gaf daarbij ook aan dat de ploeg er zelf alles aan probeert te doen om scherp te blijven en te waken voor onderschatting. "Wij zijn zelf onze grootste tegenstander", zei hij daarop. "Als wij dit niveau vast kunnen houden, zijn wij heel moeilijk te verslaan."




Tags

blind espn groningen onderschatting verdienste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos