Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony voor het eerst opgeroepen voor Brazilië

24 september 2021 17:47
Foto: Pro Shots

Antony voor het eerst opgeroepen voor Brazilië; image source: Pro Shots

Antony is voor het eerst opgeroepen voor het nationale team van Brazilië. De aanvaller ziet zijn uitstekende vorm bij Ajax bekroond worden met een plek in de Seleção. Brazilië speelt komende maand interlands tegen Venezuela, Colombia en Uruguay. Het zal echter wel betekenen dat hij normaal gesproken de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen van zaterdag 16 oktober zal moeten missen.

Tegenover De Telegraaf geeft Antony aan blij en vereerd te zijn. "Dit is erg emotioneel voor me, omdat ik deze droom al van jongs af aan had. Ik groeide op met de Seleçao, vol idolen die me inspireerden. Nu kan ik zeggen dat ik het ook gehaald heb", aldus Antony. "De Olympische Spelen in Tokio waren en droom en deze selectie ligt in het verlengde daarvan. Ik wil mijn hele familie bedanken, die er net zo hard voor heeft gewerkt als ik en veel heeft opgegeven. De selectie voor de nationale ploeg van Brazilië is een onverklaarbaar gevoel."
Tags

antony selecao bekroond colombia emotioneel heerenveen idolen inspireerden jongs opgegeven telegraaf tokio uruguay venezuela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Terecht. Goed gespeeld tijdens de OS en gaat vrolijk door bij Ajax, of het nou de Eredivisie of CL betreft, Antony is nu ff niet te stoppen.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie beloning voor een zeer goede serie wedstrijden. Toen Bayern twee maanden geleden informeerde naar Antony liet Marc een prijskaartje zien van 32 miljoen. Die drie heeft Marc nu weg gehaald en hij heeft er een vier van gemaakt. Voor de zekerheid heeft hij bij de drukkerij ook maar meteen een kaartje van 52 laten maken mocht Antony zo doorgaan. Hopelijk voor ons blijft hij nog jaren hier zijn kunsten vertonen en kunnen de prijskaartjes in de la blijven liggen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ja dat was te verwachten. Mooi om jezelf naast neymar te zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie beloning voor zijn prestaties.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Prachtig voor die jongen. Het is hem gegund. Speelt erg goed de laatste tijd.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson