Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: "Ik sta er open voor om te blijven maar er moet wel een bepaalde waardering tegenover staan"

21 september 2021 21:55

Noussair Mazraoui is inmiddels bezig aan zijn zeventiende seizoen als speler van Ajax. En de rechtsback lijkt momenteel in absolute topvorm. Wat heeft hij daarvoor gedaan? "Niets speciaals eigenlijk. Ik ben nog meer met mijn voeding bezig, met alles erop en eraan. Dat resulteert in statistieken."

Trainer Erik ten Hag nam hem aan het einde van het vorige seizoen even apart. "Ja, hij zei dat iemand met mijn kwaliteiten betere statistieken moest hebben. Ik gaf hem daarin gelijk en nu laat ik het zien."

Ook Mazraoui kreeg de vraag of het allemaal niet te makkelijk gaat op dit moment. "Ik persoonlijk niet. Iedereen is nog erg gretig en speelt volle energie. Het is goed als je dingen makkelijk laat lijken. En dat is het echt niet. Als we minder energie geven krijg je een pot als bij Twente."

Tja, en dan toch weer even over het verlengen van zijn contract. "Ik sta open voor een langer verblijf bij Ajax, heb dat vaker gezegd. Daar moet wel een bepaalde waardering tegenover staan. Nee, dat gaat niet alleen om geld. Als je een keer een tijd wat minder speelt en je krijgt dan toch krediet dan is dat ook een vorm van waardering."
Discussieer mee op de forums


Tags

mazraoui hag resulteert twente voeding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis blind bloed cdc contagion corona coronavirus cov covid cowan disease donvito dortmund fier gravenberch haaland haller jcdebest jeroene johanweethetbeter koen kudus macht martinez mazraoui pcr timber wef