Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "Mazraoui beslist uiteindelijk zelf of hij blijft"

21 september 2021 21:41

Coach Erik ten Hag vond het weliswaar een relaxte avond maar dat dwing je dan zelf af volgens hem. "We hebben geinvesteerd van begin af aan door Fortuna een hoog tempo op te leggen, dan gaan ze fouten maken. Ik was tevreden over het afjagen want de instelling en samenwerking daarin was goed."

In de studio was het Arnold Bruggink dat Ajax tegenwoordig ook niet schroomt de lange bal te hanteren. "Als de tegenstander ons uitnodigt, dan waarom niet?", legde de oefenmeester uit, "Het is een heel effectief middel. Zeker met Haller voorin en de snelheid die we hebben. We willen gevarieerd aanvallen."

Van Gangelen refereerde vervolgens aan zijn eerdere gesprekje met Ryan Gravenberch. Ten Hag: "Nee is die nog lang niet zover dat hij is uitgeleerd. Hij heeft een enorm potentieel maar je moet het aansporen om het eruit te halen. Dat kan hij alleen maar zelf doen. Ja, ik heb een kritisch gesprekje met hem gehad vandaag, hij kan veel beter."

Noussair Mazraoui gaat momenteel echter als de brandweer. "Hij is een voorbeeld voor iedereen. Nous is topfit en probeert er alles uit te halen. Nee, dat is niet alleen nu, hij heeft in het verleden ook genoeg geweldige wedstrijden gespeeld."

Van Gangelen, plagend: "Ja, maar hij tekent niet bij en zijn contract loopt af. En dan met Raiola als zaakwaarnemer weet je het wel. "Nous bepaalt zelf of hij blijft, dan moet je niet bij mij zijn. De speler beslist. Laten we hopen dat het in orde komt."

Op de opmerking dat Raiola inhoudt dat het alleen maar om meer geld zal gaan ging Erik ten Hag verder niet in. "Misschien moet jij dan maar eens met hem praten", maakte hij er zich met een grapje vanaf.

"Nou ik en Raiola, dat gaat niet goedkomen denk ik", had toch de verslaggever het laatste woord.
Discussieer mee op de forums


Tags

hag mazraoui raiola gangelen gesprekje nous aansporen afjagen arnold brandweer bruggink dwing effectief fortuna goedkomen grapje gravenberch haller oefenmeester plagend potentieel relaxte topfit uitgeleerd uitnodigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis blind bloed cdc contagion corona coronavirus cov covid cowan disease donvito dortmund fier gravenberch haaland haller jcdebest jeroene johanweethetbeter koen kudus macht martinez mazraoui pcr timber wef