Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Joost van Gangelen vraagt Gravenberch tot drie keer toe 'of dat hij het nog wel leuk vindt zo?'

21 september 2021 21:20

Verslaggever Jan-Joost van Gangelen was ook naar Sittard afgereisd. Vanuit de randstad naar het diepe zuiden. Na afloop bestookte de anchorman van ESPN de 19-jarige Ryan Gravenberch constant met vragen als: "Is het eigenlijk nog wel leuk, zo kinderlijk eenvoudig winnen?"

Ryan Gravenberch keek de man verbaasd aan. "Ja, natuurlijk. Ik win liever dan dat we in de 89e minuut nog op 1-1 staan en nog moeten knokken voor de 1-2."

Van Gangelen gaf niet op, begon over Matthijs de Ligt die ook destijds 19 was en hem meldde wel uitgeleerd te zijn in de Eredivisie. "Uitgeleerd zou ik niet gelijk zeggen", pareerde de middenvelder die vorig seizoen tot drie goals kwam, "We beginnen nu goed maar we hebben vorig jaar ook gezien dat het later minder kan worden. We zijn gewoon een beetje in vorm, alles lukt. Ik kan eigenlijk niet klagen."

Toen de verslaggever vervolgens weer vroeg of het dan niet te makkelijk te ging, en of het nog wel leuk was ging de teenager toch eindelijk een beetje daarin mee. "Soms heb ik inderdaad moeite om de focus te houden, wordt dan een beetje makkelijk. Dat mag niet maar is lastig te voorkomen. De trainer kwam het me ook nog zeggen vandaag, dat ik te makkelijk was."
Discussieer mee op de forums


Tags

gangelen gravenberch joost uitgeleerd anchorman bestookte eredivisie espn kinderlijk klagen pareerde randstad teenager zuiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis blind bloed cdc contagion corona coronavirus cov covid cowan disease donvito dortmund fier gravenberch haaland haller jcdebest jeroene johanweethetbeter koen kudus macht martinez mazraoui pcr timber wef