Transparent
Inloggen
Sluiten

Ben Rienstra: "Je komt niet in duel, de bal is al weg"

21 september 2021 21:07

Fortuna-speler Ben Rienstra heeft een verleden liggen in Amsterdam als ex-jeugdspeler. Hij zag vandaag met eigen, lede, ogen aan hoe goed Ajax momenteel is. "Je voelt je een beetje machteloos", vertelde hij na afloop, "Je doet er alles aan, hebt een plan, maar Ajax is een klasse te goed voor ons."

Rienstra vertelde dat men heus wel de duels wilde aangaan, zelfs ten koste van geel. "Ja, dat zeiden we ook nog tegen elkaar. Maar ik denk dat we ze op een goed moment treffen terwijl wij nog zoekende zijn. Je wil in de duels komen maar telkens is de bal al weg."

Zijn trainer Sjors Ultee had er vooraf al een hard hoofd in: "Ze kwamen vandaag in hun allerbeste opstelling en dan weet je dat het heel moeilijk wordt."




Tags

rienstra fortuna jeugdspeler lede machteloos sjors ultee zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid