Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurriën Timber: 'Het is echt lang geleden dat ik met 9-0 gewonnen heb'

18 september 2021 22:36

Jurriën Timber werd bij ESPN verkozen tot Man van de Wedstrijd en blikte vervolgens terug op het duel. "Het is echt lang geleden dat ik met 9-0 gewonnen heb", aldus Timber, die zelf de score opende. "Ik dribbelde door en vroeg hem terug van Steven. Ik wilde niet gaan liggen. Ik vroeg hem terug en kreeg hem ook. Dat vind ik mooi."

De verdediger was ook blij met het spel van Steven Berghuis. "Hij zit er lekker in. Ik ben blij voor hem", zo gaf hij aan. "Afgelopen woensdag maakte hij zijn eerste en nu weer."

Timber kreeg de vraag wat hij nog moet verbeteren. "Ik ben heel veel bezig om de honderd procent focus te houden. Ik moet niet te lang blijven hangen dat het goed ging en de volgende wedstrijd gewoon weer goed moet spelen. Dat moet ik vol houden. Dat vind ik het belangrijkste", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

timber berghuis dribbelde espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos