Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Max de Waal tijdens zege Jong Ajax, Mohammed Kudus maakt rentree

17 september 2021 21:49
Foto: Pro Shots

Hattrick Max de Waal tijdens zege Jong Ajax, Mohammed Kudus maakt rentree; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond een knappe zege weten te boeken. Op bezoek bij Almere City werd met 2-4 gewonnen. Max de Waal groeide met een zuivere hattrick uit tot de man van de wedstrijd. Hij benutte twee strafschoppen en wist na een knappe individuele actie ook raak te schieten. Mohammed Kudus maakte zijn rentree na bijna twee maanden blessureleed en hij maakte het eerste doelpunt voor de ploeg van John Heitinga.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Regeer, Hillen, Musampa, Baas, Fitz-Jim, Kudus (46' Van Gelderen), Warmerdam (84' Hlynsson), Rasmussen, De Waal, Ünüvar (81' Martha)
Discussieer mee op de forums


Tags

jong kudus waal hattrick blessureleed gelderen heitinga hillen hlynsson jim martha musampa raatsie rasmussen regeer unuvar zuivere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Weer een jong team. Gemiddelde leeftijd 18.57 jaar. Oudste spelers Kudus (21) en Van Gelderen (20). Jongste speler Hlynsson (17). De rest allemaal 18 en 19.
+2/-0

2 maanden geleden
"Knappe individuele actie".
Dat doet me goed.
Tegenwoordig kunnen spelers nauwelijks meer een tegenstander passeren. Hooguit binnendoor.
Vroeger had elke buitenspeler, niet alleen van Ajax, PSV of Feijenoord een individuele passeeractie in huis. De toppers hadden sowieso een binnendoor/buitenomactie om van een schaarbeweging maar niet te spreken. Tegenwoordig zouden ze alleen al bij een poging al met hun benen in de knoop geraken.
Daarna was je al een hele Piet als je als buitenspeler tegenstanders op alleen al snelheid uit kon spelen.
Tegenwoordig moet een rechts- of linksback de voorzetten geven om van een individuele passeeractie maar niet te spreken. Een speler als Antony is daarom een verademing en is die nieuwe Deense speler hopelijk ook eentje met die kwaliteiten.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Er wordt tegenwoordig ook veeeel meer geanalyseerd en geanticipeerd op de bewegingen van aanvallers. Tegenstanders passeren is veel moeilijker tegenwoordig en zie je dus ook minder. Ben daarom natuurlijk ook blij met een speler als Antony, die het gewoon doet.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mag ik vragen hoe oud je bent? 😳
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat de branie ontbreekt en dat coaches meer in een tactisch geheel denken met minder risico. Evaluatie van het voetbal zal er ook mee te maken hebben waardoor er minder verschil in kwaliteit is tussen voetballers onderling.
Ik heb de gouden tijden ook meegemaakt en de afdraaiende voorzet waar je alleen maar tegenaan hoeft te lopen met je hoofd om de bal keihard in te koppen zie je inderdaad steeds minder, helaas.
+1/-0

2 maanden geleden
Goed resultaat, wat heerlijk dat Kudus weer speelt. Inderdaad jong team. Is Sontje geblesseerd?
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis blind bloed cdc contagion corona coronavirus cov covid cowan disease donvito dortmund fier gravenberch haaland haller jcdebest jeroene johanweethetbeter koen kudus macht martinez mazraoui pcr timber wef