Transparent
Inloggen
Sluiten

Britten linken Maric met Ajax

19 mei 2000 01:00

Verslaggever: M

Bronnen rondom Newcastle United melden dat zowel Ajax als Heerenveen enige interesse hebben getoond in Silvio Maric. De Kroaat die aan het begin van dit seizoen voor ongeveer 10 miljoen gulden over werd genomen van Croatia Zagreb mag van de Engelse club alweer vertrekken. Het lukte hem niet om het afgelopen jaar een basisplaats bij het elftal van Bobby Robson af te dwingen.

Het botert daarnaast ook niet tussen de speler en de technische staf. De middenvelder liet deze week een oefentrip naar Trinidad en Tobago, tot ergenis van Newcastle, aan zich voorbij gaan en keerde daarvoor in de plaats terug naar zijn geboorteland. Newcastle United zou bereid zijn om Maric te laten gaan, zelfs al zouden ze daardoor een lager transferbedrag ontvangen dan waarvoor ze hem aankochten. Bij Ajax wordt de interesse ontkend. Silvio Maric werd een jaar geleden ook al in verband gebracht met Ajax. De jonge aavallend ingestelde Kroaat maakte indruk in de Champions League wedstrijden tussen Ajax en Croatia Zagreb.

Meer op




Tags

maric newcastle britten croatia linken silvio zagreb aankochten aavallend bobby botert ergenis geboorteland gulden heerenveen oefentrip robson tobago transferbedrag trinidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht