Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen'

14 september 2021 20:41

Dat Nederlandse clubs het vaak lastig hebben tegen Portugese teams baart Erik ten Hag geen zorgen. Dat gaf hij aan op de persconferentie van dinsdagavond. "We hebben twee jaar geleden al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen", aldus Ten Hag. "Maar we moeten niet in het verleden leven, maar in het nu. We moeten niet bezig zijn met dat we van Benfica hebben gewonnen, maar ook niet met het negatieve record."

Gevraagd werd aan Ten Hag of zijn ploeg inmiddels de topvorm heeft bereikt. "Nog geen enkele ploeg is in topvorm, dat komt in het voorjaar pas. We moeten wel klaar zijn voor de Champions League en dat zijn wij", zo gaf hij aan. "We hebben een aanloop gehad met hobbels, maar daar zijn wij overheen gegroeid. Het team is gegroeid, de individuele spelers zijn gegroeid en we zijn in een betere conditie gekomen. We zijn nu op elkaar in gespeeld en we zijn klaar. Ik kijk er naar uit om ons te kunnen meten met een heel goede ploeg."




Tags

hag benfica baart conditie hobbels voorjaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos