Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen'

14 september 2021 20:41

Dat Nederlandse clubs het vaak lastig hebben tegen Portugese teams baart Erik ten Hag geen zorgen. Dat gaf hij aan op de persconferentie van dinsdagavond. "We hebben twee jaar geleden al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen", aldus Ten Hag. "Maar we moeten niet in het verleden leven, maar in het nu. We moeten niet bezig zijn met dat we van Benfica hebben gewonnen, maar ook niet met het negatieve record."

Gevraagd werd aan Ten Hag of zijn ploeg inmiddels de topvorm heeft bereikt. "Nog geen enkele ploeg is in topvorm, dat komt in het voorjaar pas. We moeten wel klaar zijn voor de Champions League en dat zijn wij", zo gaf hij aan. "We hebben een aanloop gehad met hobbels, maar daar zijn wij overheen gegroeid. Het team is gegroeid, de individuele spelers zijn gegroeid en we zijn in een betere conditie gekomen. We zijn nu op elkaar in gespeeld en we zijn klaar. Ik kijk er naar uit om ons te kunnen meten met een heel goede ploeg."
Tags

hag benfica baart conditie hobbels voorjaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.721 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bag berghuis besiktas brobbey chriet daramy drommel elsimao fier groningen haaland hag haller jeroene jong kiki kinderen koen kudus lidus mazraoui onana pasveer pec spelbos stekelenburg tadic tekengeld titulaer unnerstall