Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vanaf 25 september weer volle stadions toegestaan'

12 september 2021 21:37 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Vanaf 25 september weer volle stadions toegestaan"; image source: Pro Shots

De NOS meldt dat vanaf 25 september de stadions in het betaald voetbal weer volledig gevuld mogen worden. Het kabinet heeft besloten dat vanaf zaterdag 25 september versoepelingen zullen plaats vinden in de coronaregels en dat heeft ook een gunstig gevolg voor het voetbal. Wel dienen alle bezoekers in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest.

Meer op NOS.nl
Tags

coronaregels coronatest kabinet nos vaccinatiebewijs versoepelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
QR maatschappij fuck you!!
+6/-8

 
3 weken geleden
Precies, het is nu wel mooi geweest. Iedereen heeft de nu kans gehad zich te vaccineren. Wie dat niet wilt is eigen risico. Die codes daar heeft toch niemand wat aan dan blijven we aan de gang. Gewoon net als Denemarken alles open gooien en wie ziek wordt heeft pech, moest je maar laten vaccineren. Dat virus gaat toch niet weg of het nou nu is of over 6 maanden.
+5/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Voor de politiek en grote belangengroepen ging het nooit om vaccins en corona. Veel van die leiders nemen niet eens hun eigen ingevoerde maatregelen serieus. Vaccins, testen en corona zijn slechts voertuigen om het volk te onderwerpen. Het gaat puur om macht.
+3/-5

 
3 weken geleden
Denemarken heeft geen wappies, de vaccinatiegraad is er veel hoger en mensen doen aan maskers en afstand houden en zo, hier is opengooien gewoon veel gevaarlijker.
+3/-0

 
3 weken geleden
Wat mij betreft voor eeuwig QR maatschappij. Zelfs als het virus volledig weg is. Gewoon puur om het kaf van het koren te scheiden. Ik denk bijvoorbeeld dat alle hooligans zich ook niet willen laten vaccineren. Dit gaat zoveel problemen voor ons oplossen.
+7/-2

 
3 weken geleden
Gaat mij niet om wel of niet vaccineren. Dat moet een ieder zelf weten.
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Leuk, maar ben je ook bereid om naar de andere kant van de medaille te kijken? Wellicht geen hooligans en meer ''veiligheid'', maar wil je dat elke beweging die je in je leven maakt gecontroleerd gaat worden? Als ik jou was zou ik eerst goed nadenken of ik wel zoveel macht wil geven aan de (onbetrouwbare) overheid.
+3/-4

 
3 weken geleden
Heb ik geen issues mee. Zou niet weten wat er bij mij te controleren valt, maar als 'ze' dat graag willen doen, dan geef ik bij dezen toestemming.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ohja? Daar hebben we de AVG voor en de naleving van de AVG word gedaan door een onafhankelijke waakhond. Diezelfde waakhond die de nieuwe Wet op Telecomgegevens ook al eens op de vingers heeft getikt (en dat was voor al die privacyrakkers een megaoverwinning).

Dus ik ben benieuwd naar je uitleg. Wat wordt er precies allemaal vastgelegd tijdens het scannen van je QR code en waar worden die gegevens allemaal opgeslagen? En áls er al iets (centraal) word opgeslagen, hoe kom je dan tot de conclusie dat er op die gegevens geen controle plaatsvindt?
+1/-0

Mooi 53.000 man op de tribune tegen Besiktas.
+6/-1

3 weken geleden
Supporters meer dan nodig.
Ajax 1 heeft anders de neiging met "koptelefoons" te spelen.
+4/-0

3 weken geleden
Laten we hopen dat dit goed gaat!
+1/-0

nieuws-redacteur 2 weken geleden
Is nog steeds niet bekend over de kaartverkoop of wel?
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bag berghuis besiktas brobbey chriet daramy drommel elsimao fier groningen haaland hag haller jeroene jong kiki kinderen koen kudus lidus mazraoui onana pasveer pec spelbos stekelenburg tadic tekengeld titulaer unnerstall