Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Contractverlenging van André Onana is voor alle partijen het beste'

12 september 2021 20:46 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Contractverlenging van André Onana is voor alle partijen het beste"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag hoopt nog altijd dat André Onana zijn contract verlengd bij Ajax. Dat liet de trainer weten tegenover De Telegraaf na de winst tegen PEC Zwolle. "Ik denk dat het voor alle partijen het beste is om zijn contract te verlengen en dat heb ik Onana ook geadviseerd", aldus Ten Hag. "Contractverlenging is voor mij zeker een optie, maar uiteindelijk gaan Marc en André daarover. Mijn advies zal Onana zeker meenemen. Uiteindelijk moeten zijn omgeving en hij de beslissing nemen."

De trainer is wel van plan om de doelman weer in te zetten op moment als het weer mogelijk is. "We hebben hem ingeschreven voor de Champions League en dat is niet zonder reden", zo gaf hij aan.

Ten Hag wilde benadrukken dat hij een buitengewoon goede band met Onana heeft. "En ik ben hem zeer erkentelijk voor wat hij de afgelopen jaren voor Ajax en mij heeft gedaan, maar er zit ook een zakelijke kant aan", zei hij daarover. "En ik ben als professional in dienst van Ajax. Maar als de club hem nodig heeft, zal ik er zeker op aandringen hem weer te kunnen opstellen."

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

onana hag aandringen erkentelijk pec telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Hoe wanhopig ben je dan? Erik , kom op! Of is dit dan de oplossing voor de toekomst? Hij als keeper, dan moeten we er wel achter staan , anders gaat t niet werken
+1/-1

3 weken geleden
Ik hoef hem niet meer onder de lat bij Ajax te zien, ook al verlengd hij zijn contract. Zo iemand moeten we niet meer willen die de club naait terwijl de club je wel op alle manieren gesteund heeft toen hij de fout in ging. Van zulke mensen moet je zo snel mogelijk afscheid nemen. Bedankt voor de mooie jaren maar er is een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is nu wel aangebroken. Ik zou nog liever Schuurs als keeper opstellen dan zulk gedrag van Onana belonen met een basisplaats. Zeker niet doen.
+4/-1

3 weken geleden
Dat gaat gezellig worden dan in de Arena want die gaat zo hard uitgefloten worden dat hij door het dak heen het stadion verlaat.
+2/-1

nieuws-redacteur 3 weken geleden
Die gaat echt niet verlengen. Is gewoon een spelletje, gesouffleerd door zaakwaarnemer.
+2/-0

3 weken geleden
De beste moet keepen.
Ajax snijdt zichzelf anders in de vingers.
Ajax is een professionele club.
Emoties moeten soms op de tweede plaats komen.
Uiteindelijk vervliegen ze ook weer.
+4/-0

 
3 weken geleden
Eens. Het is een goede keeper en zo hou je er mogelijk nog wat aan over. Zakelijk houden, maar dat hoef je Overmars niet te vertellen denk. Of hij gaat tekenen betwijfel ik.
+2/-0

3 weken geleden
Ja Erik dan geef je een goed signaal af naar de jeugd. Matennaaaier is het.
+2/-0

3 weken geleden
Wat doet Ajax verkeerd, terug kijkend op deze Obana affaire natuurlijk niets maar bij de contract verlengingen komt altijd weer een zaakwaarnemer om het hoekje kijken en dat heeft niets met de kwaliteit van de speler te maken die het met de club eens moet worden. Verlengen gaat dus om geld,waar de speler altijd met èèn nul voorstaat en Ajax moet met die wetenschap Onana niet meer opstellen en het contract gelijk ontbinden wegens ongeoorloofd doping gebruik
+2/-0

3 weken geleden
Buiten het financiële aspect en het sportieve aspect, denk ik vooral aan het psychologische aspect: kunnen we hem ooit nog 100% vertrouwen. De eerstvolgende keer dat hij een Onanaatje doet (and he will), zal iedereen denken dat hij het expres heeft gedaan. Zeker als het op een belangrijk moment gebeurd. Sportief is hij de beste keeper die we hebben, financieel kan het ons nog wat miljoenen opleveren. Maar qua wederzijds vertrouwen is het gedoemd te mislukken. Mocht je voor november zijn contract niet hebben kunnen verlengen, ontbindt het dan. Zodat ETH niet in de verleiding kan komen hem op te stellen, hij kan gaan waar hij wil en wij ons niet af hoeven vragen of hij nou per ongeluk of opzettelijk een blunder maakte.
+2/-0

 
nieuws-redacteur 2 weken geleden
Hij heeft waarschijnlijk allang toegezegd bij Inter. Die Italianen willen echter niets betalen dus schuiven ze het vooruit tot einde van dit seizoen.
Zodoende kan zijn zaakwaarnemer (ik heb het gevoel dat hij ook al gesouffleerd wordt door Raiola maar dat is speculatie en ervaring) ook meer in zijn zak steken. Win/Win dus voor Onana, Inter en zaakwaarnemer (s).


Ajax is en blijft de dupe. Die krijgen nul euro....
Moet je hem laten keepen? Moeilijke vraag. Ik denk beter van niet. De Champions League winnen we mét André ook niet....maar los daarvan kun je twijfels hebben bij zijn motivatie.
+2/-0

3 weken geleden
Er staan een paar hele vette zakken met geld op het spel bij de verkoop van deze doopneus, dus neem wat iedereen roept allemaal maar met een korreltje zout.
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bag berghuis besiktas brobbey chriet daramy drommel elsimao fier groningen haaland hag haller jeroene jong kiki kinderen koen kudus lidus mazraoui onana pasveer pec spelbos stekelenburg tadic tekengeld titulaer unnerstall