Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Op deze plek moet je meer geduld hebben'

11 september 2021 21:18

Steven Berghuis speelde vandaag door de afwezigheid van Davy Klaassen op diens positie: dus als meest vooruitgeschoven middenvelder. "Het is anders dan op rechts", liet hij na afloop weten, "Het is drukker om je heen en je moet meer geduld hebben. Ik ben toch iemand die van nature vaak de bal wil voelen, dat is op rechts makkelijker. Ook heb je nu meer wisselwerking met de spits terwijl dat anders met de rechtsback is."

Ondanks de aanpassing vond de aanwinst, verzorger van de heerlijke assist bij de 0-1 van Haller, dat het redelijk ging. "Het kan beter maar ben niet ontevreden. Je komt natuurlijk allemaal terug vanuit andere teams waar ook anders gespeeld worden en soms op andere posities staan. Dat moet even groeien."

Woensdag dus een belangrijke wedstrijd in Lissabon. Zou daarom de inzet vandaag minder zijn geweest? "Nee, denk dat iedereen 100% gaf maar het tempo lag te laag, daarom ziet het er dan misschien zo uit."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis drukker haller lissabon nature verzorger vooruitgeschoven wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bag berghuis besiktas brobbey chriet daramy drommel elsimao fier groningen haaland hag haller jeroene jong kiki kinderen koen kudus lidus mazraoui onana pasveer pec spelbos stekelenburg tadic tekengeld titulaer unnerstall