Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe voorraad derde shirt arriveert in januari

8 september 2021 11:13 - Ajax.nl
Foto: Ajax.nl

Nieuwe voorraad derde shirt arriveert in januari; image source: Ajax.nl

Ajax zal in januari 2022 een extra voorraad van het derde shirt ontvangen. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Per direct is het shirt al via de club als pre-order te bestellen. Deze zal dan in januari geleverd worden. Vanaf januari 2022 is het shirt bovendien ook te bestellen via adidas.com.

Edwin van der Sar legt uit dat er nog nooit zo'n extreme vraag is geweest naar een shirt van Ajax. "Met name de internationale aandacht was veel groter dan we vooraf hadden verwacht", aldus Van der Sar. "Omdat we ook veel geluiden kregen van vakantievierende en in buitenland wonende fans dat ze naast een shirt hebben gegrepen, zijn we in overleg gegaan met adidas en de familie van Bob Marley om te kijken wat er nog mogelijk is."

Van der Sar gaat verder: "Ondanks dat het productie- en logistieke proces van de sportindustrie momenteel door de impact van COVID-19 nog fors ontregeld is, kan een tweede productierun worden opgestart. Wij willen dat zoveel mogelijk van onze trouwe fans in de gelegenheid worden gesteld om in het bezit te komen van dit tijdloze shirt."

Meer op Ajax.nl




Tags

sar voorraad adidas arriveert covid logistieke marley ontregeld opgestart pre productie productierun sportindustrie tijdloze trouwe vakantievierende wonende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een financieel masterlijk zet van Ajax dit shirt!
Niet mijn smaak maar gelukkig wel die van honderdduizenden misschien wel miljoenen mensen.
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig heb ik de mijne al in huis. Toch leuk om een paar maanden lang lid te zijn van een exclusief clubje 😁
+1/-0

2 jaar geleden
Dag 1 besteld ,maar nog steeds niet binnen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vind dat shirt lelijk maar smaken verschillen :-) het uitshirt van 2 jaar terug was mooi waarin De Ligt enzo speelden en ook die blauwe uit het jaar van Dolberg.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah