Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ar'jany Martha, Naci Ünüvar en Rio Hillen weggestuurd bij selectie Oranje onder 19'

7 september 2021 08:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ar"jany Martha, Naci Ünüvar en Rio Hillen weggestuurd bij selectie Oranje onder 19"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ar'jany Martha, Naci Ünüvar en Rio Hillen zijn weggestuurd bij de selectie van Oranje onder 19 en inmiddels weer zijn teruggekeerd bij Ajax. Martha had samen met Feyenoorder Mimeirhel Benita meiden uitgenodigd op hun hotelkamer, terwijl Ünüvar en Hillen samen met PSG-middenvelder Xaxi Simons een kijkje waren gaan nemen op de kamer.

De spelersgroep zou boos zijn over het wegsturen van Ünüvar en Hillen, omdat zij harde muziek uit de kamer hoorden komen en daarom een kijkje waren gaan nemen. Vervolgens keerden ze direct terug naar hun kamer, maar kwamen toen de teammanager tegen. Onder meer Youri Regeer heeft bij bondscoach Bert Konterman aangegeven dat het wegsturen onterecht was, maar hij bleef er aan vasthouden. De KNVB liet in een reactie weten dat de spelers zijn weggestuurd vanwege het overtreden van het coronaprotocol.




Tags

hillen unuvar martha jany oranje kijkje wegsturen benita coronaprotocol hotelkamer keerden knvb konterman meiden mimeirhel muziek overtreden psg regeer simons telegraaf xaxi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mijn eerste gedachte wat een gezeur allemaal, laat die gasten lekker, het zijn pubers. Maar als die meiden Corona hebben dan zou het toch wel vervelend kunnen worden bij het team en later wellicht bij hun clubs, dus snap ook het ook wel.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Tsja, dan moet je ze ook verbieden om naar de supermarkt te gaan, buiten te komen en familie te zien. Laten we het ajb niet verbieden om ziek te worden, dat moet m.i. gewoon mogen.
+4/-0

2 jaar geleden
Ja, Corona-protocollen zijn er niet voor niets. Wil niet zeggen dat ze minder kans hebben om Corona op te lopen door hotelpersoneel dan twee dames. Helemaal lullig natuurlijk voor de spelers Unuvar en Hillen, die zijn slachtoffer van een situatie waar ze niet verantwoordelijk voor gehouden moeten worden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
't is lullig, maar t is ook wel een mooi leermomentje dat je als voetballer onder een vergrootglas ligt. Een leermomentje dat komt op een moment zonder al te grote consequenties.
+4/-0

2 jaar geleden
Als ze in Zandvoort hadden gezeten, had je er niemand over gehoord.
+2/-0

2 jaar geleden
Lekker wat minder belasting. Een team waarvan Bert Konterman de coach is kun je toch al niet serieus nemen.
+4/-0

2 jaar geleden
Haha humor dit. Lange tenen bij de KNVB.
Komen ze weer met circus corona op de proppen zeker straks.
Hoop dat ze het leuk hebben gehad met hun chicks.
+2/-0

2 jaar geleden
ik begrijp het zo en zo niet wat deze spelers bij het NL elftal te zoeken hebben, horen niet eens thuis bij jong Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht