Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen onderuit tegen FC Twente

5 september 2021 14:12
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen onderuit tegen FC Twente; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen heeft de competitietopper tegen FC Twente verloren. In eigen huis ging de ploeg met 0-1 onderuit. Het enige doelpunt werd pas 12 minuten voor tijd gemaakt. Vorige week werd de competitie nog begonnen met een grote 1-7 zege op bezoek bij Excelsior.




Tags

twente excelsior

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ajax heeft een vrouwenteam voor de bühne, er zit geen hond en het interesseert werkelijk niemand.
Puur om geen feministen tegen zich te krijgen. Stop hier toch mee.
+2/-7

 
2 jaar geleden
Het vrouwenvoetbal is in ontwikkeling. Laat ze lekker voetballen en laat hen die er graag naar kijken, lekker kijken.

Ik vind er zelf ook niks aan, net zoals ik amateurvoetbal of de KKD en veel andere sporten niks vind, maar dat is toch geen reden om anderen hun plezier af te pakken?
+6/-1

 
De kijkcijfers zeggen anders heel wat anders, zeker als je het wil gaan vergelijken met de Keuken Kampioen Divisie. Daar ook maar mee stoppen?
+7/-0

 
2 jaar geleden
"Puur om geen feministen tegen zich te krijgen." Wat een kortzichtige reactie.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Ajax is met vrouwenvoetbal begonnen in 2012. Ajax is officieel opgericht in 1900, maar bestaat sinds 1893. Maar goed dat ze er begin 1910 mee gestopt zijn want dat voetbal leek echt helemaal nergens op. 25 jaar tot de eerste titel, haha wat een LOSERS!

Met een dergelijke instelling zouden Apple en Amazon niet bestaan, zouden we nooit naar de maan zijn geweest en zou ik nu op dit moment dit niet zitten te typen, maar in volle vaart met mijn vuistbijl achter een hert aanzitten in de hoop dat we vanavond wat te eten hebben in de grot. Wel even hopen dat de bliksem inslaat want een paar stokjes tegen elkaar aanwrijven is ook weer zoveel moeite.

Een aantal sponsoren zijn specifiek bij Ajax Vrouwen betrokken omdat daar hun afzetmarkt ligt en aangezien vrouwen meer dan de helft van Nederland, en de wereldbevolking, vormen zit daar nogal wat groeipotentieel. Wat die bedrijven met hun geld doen moeten ze zelf weten, maar dat geld zouden ze niet in mannenvoetbal investeren als de vrouwentak niet bestond, want dat is niet hun afzetmarkt. Zonder investering geen groei.
+7/-0

2 jaar geleden
Ze misten een hoop kansen, ballen die er normaal gewoon in moeten zitten. Twente had werkelijk niks in te brengen tegen Ajax, maar 1 goed uitgevoerde aanval en het was raak. Deze wedstrijd had niet verloren hoeven worden, maar als je de kansen niet afmaakt..
+5/-0

2 jaar geleden
Ik vind het best leuk om naar te kijken. Sorry...
Mijn dochter speelt het op redelijk niveau, het is een wat ander spelletje, maar na een tijd krijg je er kijk op.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal