Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime zege voor Davy Klaassen en Steven Berghuis met Oranje

4 september 2021 22:36
Foto: Pro Shots

Ruime zege voor Davy Klaassen en Steven Berghuis met Oranje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Montenegro. Het WK kwalificatieduel eindigde in een 4-0 zege. Namens Ajax stonden Davy Klaassen en Steven Berghuis de hele wedstrijd op het veld. Berghuis was met een uitstekende assist bij de 3-0 belangrijk voor Oranje. Jurriën Timber en Ryan Gravenberch bleven de hele wedstrijd op de bank, Daley Blind was geschorst en Devyne Rensch moest wederom op de tribune plaats nemen.
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis oranje blind gravenberch montenegro rensch timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je wint met 4-0, dus zou je niets te klagen moeten hebben. Ik ben toch wel kritischer en vond het grootste deel van de wedstrijd ontzettend slordig en als je achterin zulke blunders maakt kom je goed weg dat je niet tegen n betere ploeg speelt want het waren fouten die je duur te staan kunnen komen. Verder Gakpo en wijnaldum mogen dan gescoord hebben, maar ik vond ze wederom zeer matig.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik vond het voetballend duidelijk beter. De organisatie stukken beter. En de ruime overwinning dik terecht. De kansen die je weggeeft zijn allemaal ontstaan uit eigen blunders. Zo'n bal van (debutant) Malacia, maar ook onnodig balverlies in het hart van de verdediging door resp. Wijnaldum, Dumfries, De Ligt en De Vrij in de tweede helft zal door een sterkere tegenstander worden afgestraft. Alle keren was het concentratieverlies.
+1/-0

2 jaar geleden
Al snel tevreden gezichten.
Al snel superlatieven.
Één goede pas of één doelpuntje en het komt in de krant en de bevestiging van een naar huidige normen "topspeler" volgt al snel.
Intussen heb je de indruk dat je met een Nederlands elftal te maken hebt met spelers uit Saoedie Arabië, China, Cyprus, Malta etc. met allemaal verschillende speelstijlen ineens samen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal