Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Intentie van Ajax is nog steeds om contract van André Onana te verlengen'

3 september 2021 18:38 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Intentie van Ajax is nog steeds om contract van André Onana te verlengen"; image source: Pro Shots

Ajax gaat wederom een poging wagen om het contract van André Onana te verlengen. Dat gaf Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Onana ligt bij de fans heel erg onder vuur, maar zij weten niet alles wat er binnen de club is gebeurd", aldus Verweij. "Ze nemen hem kwalijk dat hij geen nieuw contract heeft getekend bij Ajax en tijdens zijn schorsing zijn volledige salaris heeft gekregen. Maar dat was een aanbod van Ajax, omdat ook de UEFA zei dat hem eigenlijk niets te verwijten viel."

De doelman heeft twee jaar geleden intern bij Ajax echter al aangegeven graag te willen verlengen. "Overmars heeft het alleen op de lange baan geschoven, zoals het wel vaker gaat. Dat gebeurt nu ook met Lisandro Martínez, dat schiet ook niet op", zo geeft Verweij aan. "Nu is het mis gegaan omdat Onana en Ajax er niet uit komen. Het is veel te laat opgestart en Onana wist dat hij in juni 2022 transfervrij de overstap kan maken. Ze kwamen er niet uit. Daarna werd hij pas betrapt op doping en toen was er een groot probleem."

De intentie bij Ajax is er nog steeds om te verlengen. "Hij zou voor een gelimiteerde transfersom voor een jaar kunnen bijtekenen. Dan kan hij in november weer gaan keepen en is hij in 2022 niet transfervrij. Ajax kan dan een vastgestelde transfersom krijgen", zei Verweij.

Via Twitter heeft Mike Verweij er aan toegevoegd dat de zaakwaarnemer van Onana zondag of maandag naar Ajax komt voor een gesprek.




Tags

onana verweij baan betrapt bijtekenen doping kick martinez opgestart overmars podcast poging telegraaf uefa vastgestelde vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal