Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana traint voorlopig met selectie Jong Ajax

2 september 2021 19:18 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

André Onana traint voorlopig met selectie Jong Ajax; image source: Pro Shots

André Onana sluit voorlopig aan bij de selectie van Jong Ajax. Dat meldt de club via de officiële website.  Directeur voetbalzaken Marc Overmars legt uit dat het nog de vraag is of de doelman nog aan gaat sluiten bij de A-selectie. "Wij zijn inmiddels verder gegaan zonder hem en hebben tijdens zijn schorsing twee keepers aangetrokken", aldus Overmars  "Een ervaren en een talentvolle, die laatste met het oog op onze toekomst. De selectie is aan het seizoen begonnen en zit middenin een groepsproces."

Meer op Ajax.nl




Tags

jong onana overmars groepsproces

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik begrijp er helemaal geen reet mee4 van. Onana maakt een dikke blunder waardoor hij geschorst is, Ajax dupeert, zijn teamgenoten dupeert, Ajax betaalt zijn salaris door, Ajax betaalt de juridische kosten vervolgens naait Onana Ajax aan alle kanten en hij mag rustig doortrainen van Ajax.
Je zou bijna denken dat Ajax iets weet wat wij niet weten. Wellicht na se schorsing dab toch contract verlenging? Het blijft namelijk ook erg stil bij zijn management vandaan.
Erg vreemd allemaal.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat Overmars heus nog wel een poging gaat wagen voor contractverlenging en wellicht tekengeld. Zou mooi zijn, want het blijft een topkeeper. Dat tekengeld zouden ze dan wel stil moeten houden, anders gaan andere spelers hetzelfde trucje uithalen. Contract laten aflopen en dan een flinke som tekengeld vragen, dat is niet wat je wilt.
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Lijkt me niet dat je bij een beursgenoteerde club tekengeld buiten de boeken moet gaan houden. Moet je sowieso niet willen, daar krijg je vroeg of laat weer een hoop gezeik mee. Remember Harmsen met z'n dubbele boekhouding...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht