Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana nadert akkoord met Inter Milaan over contract na dit seizoen'

2 september 2021 14:28
Foto: Pro Shots

"André Onana nadert akkoord met Inter Milaan over contract na dit seizoen"; image source: Pro Shots

André Onana nadert een akkoord over een vierjarig contract met Inter Milaan. Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira zal de doelman na dit seizoen transfervrij de overstap maken naar de huidige kampioen van Italië. Voorstellen van Ajax om zijn contract te verlengen heeft hij afgewezen. Vanaf komend weekend mag de doelman de training bij Ajax weer hervatten.




Tags

inter milaan onana schira vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Sorry hoor, maar ik ben hier zo klaar mee.
Een bijveld is nog te veel voor hem.
Laat hem maar in het stadspark alleen trainen, maar niet meer bij ons.
Oja en om niet te vergeten per direct zijn salaris stop zetten en van al die maanden dat hij vanwege zijn eigen fout niets voor ons kon doen salaris terugvorderen.
+3/-0

2 jaar geleden
Doei ondankbare geldwolf! Dat je maar vaker “per ongeluk” een verkeerd plaspilletje mag innemen. Marc, zoek naar een goede advocaat op en probeer hem op elke mogelijke manier te pakken: terugbetalen salaris in de tijd die hij niet inzetbaar was, gemiste transfersom proberen te vorderen door nalatigheid van Onana. De tijd van “netjes handelen” is voorbij, dat heeft bij Onana blijkbaar geen zin. Dan moet je hem maar pakken wat voor hem blijkbaar het meest belangrijk is: geld.
+5/-0

2 jaar geleden
Wat een ondankbaar hond is het ook. Ik ben altijd pro Onana geweest, maar hij heeft elke credit bij mij opgemaakt. Hij had op zijn minst zijn contract kunnen verlengen bij Ajax als bedankje wat de club allemaal voor hen gedaan heeft. Ik begrijp ook helemaal niks van Ajax. Waarom wordt er niet gekeken naar een rechterlijke procedure? Ik ken namelijk iemand die wat witte poeder had gesnoven en de club flik wat terug moest betalen + schadevergoeding.
+3/-0

2 jaar geleden
Mag hij nu onderhandelen met andere clubs? Ik dacht dat dat pas mocht als je in het laatste half jaar van je contract zit. Tenzij Ajax natuurlijk toestemming geeft, maar ik snap niet waarom Ajax hem toestemming zou geven om met andere clubs te onderhandelen.

Vandaar dat ik dit niet geloof, hij zal in de winter wel bekend maken waar hij heen gaat. Al dan niet eerder uitonderhandeld.
+2/-0

2 jaar geleden
Er was vanmorgen een discussie op de radio. Vanaf November is ie weer te gebruiken. Ik hoop dat Ajax hem lekker in de stront laat zakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Doodzonde dat dit zo is gelopen natuurlijk.
Deze jongen de rest van het seizoen bij Ajax op een dood spoor zetten.
Maar dan wel zo dat hij daar niet over in beroep kan gaan of zo.
En verder gewoon lekker buiten het nieuws houden, geen aandacht meer geven.
Jammer...
+2/-0

2 jaar geleden
Een echt hoofdpijndossier is het geworden. Ooit onze onomstreden nummer 1 op het doel en nu bijna een vijand van onze en ooit zijn club......het kan vreemd lopen in een mensenleven.
+1/-0

2 jaar geleden
Aan de ene kant wel jammer, ik vindt hem toch 1 van de betere keepers ter wereld!
Het is aan de andere kant wel typerend van de mentaliteit die de voetbal wereld kent , ¡geld gaat toch vaak boven clubliefde ,het is een trieste constatering maar wel de waarheid. Aan de ene kant kan je gewoon gebruik van hem maken totdat hij weggaat en aan de andere kant zou je hem gunnen om de kleedkamers schoon te moeten maken, wat is wijsheid??
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Meer en meer blijkt Onana een achterbaks mannetje te zijn. Natuurlijk wist hij enkele dagen geleden ook al van Inter. Maar heel bewust werd dit natuurlijk over de transfer deadline getild. Op deze manier kan hij zijn ook net verhoogde salaris bij Ajax blijven innen om daarna door zijn transfervrije status een nog hoger salaris bij Inter te gaan vangen.
Achterbaks, onder de maat en niet eerlijk dus. Het blijft een gok maar ik geloof ook niet meer in zijn onschuld in het pillenverhaaltje. Links achterbaks en oneerlijk dan ben je het rechts meestal ook. Blunderen voor de club e de fans en er dan een slaatje uit slaan ten koste van diezelfde club en hun fans dan gaat het echt stinken.
Van de week schreef ik al dat hij wat mij betreft alleen nog de wc's zou mogen schoonmaken bij Ajax en daar blijf ik bij. Al zou ik willen toevoegen dat Ajax alle mogelijke stappen zou moeten ondernemen om Onana financieel verantwoordelijk te stellen voor alles wat er te halen is. Want daar zal deze inhalige gier echt doodziek van zijn. En dat verdiend hij want alle Ajax fans en de club zelf zijn ook doodziek van de situatie die deze wereldtopper heeft veroorzaakt. Blunderen tov de club en de fans en er dan een slaatje uit willen slaan ten koste van diezelfde club en de fans dan gaat het echt stinken. Dan verdiend hij dus een werkplek waar het ook stinkt. De wc in met die gozer, schrobben op zijn knieën.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind ook dat Ajax er alles aan moet doen om alle kosten, inclusief salaris, op hem te verhalen voor de periode van zijn schorsing.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat sowieso.

Gaat dus naar Inter na het seizoen. Dat ze hem uberhaupt nog toelaten op t complex en dan ook nog met Jong Ajax mee laten trainen ... wtf
+2/-0

2 jaar geleden
Bij FIFA 22 gooi ik hem mooi op de tribune als ik er inter speel. Dat zal hem leren.
+4/-0

2 jaar geleden
We kunnen vast iemand vragen een plaspilletje of 2 in zijn bidon te gooien.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij heeft bewust dat plaspilletje gebruikt.
+1/-0

2 jaar geleden
Misschien zeg ik iets geks hoor, maar waarom ontbinden we zijn contract niet gewoon. Wat heeft het voor zin om die splijtzwam nog een jaar salaris te betalen om hem vervolgens alsnog gratis de deur uit te zien wandelen. We should move on. Laat gaan, laat gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Splijtzwam, mooi woord, ik zal niet vragen wat je leest ;-)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid