Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje met vier Ajacieden gelijk in Noorwegen

1 september 2021 22:35
Foto: Pro Shots

Oranje met vier Ajacieden gelijk in Noorwegen; image source: Pro Shots

Oranje is er niet in geslaagd om te winnen van Noorwegen. Met vier Ajacieden in de basis werd in Oslo met 1-1 gelijkgespeeld. Davy Klaassen maakte het enige doelpunt voor het Nederlands elftal en ook Jurriën Timber, Daley Blind en Steven Berghuis stonden aan de aftrap. Ryan Gravenberch zat de hele wedstrijd op de bank, terwijl Devyne Rensch op de tribune plaats moest nemen.

Zaterdag komt Oranje tegen Montenegro in actie. Vanwege een schorsing zal Blind dat duel moeten missen.
Discussieer mee op de forums


Tags

oranje noorwegen blind aftrap berghuis gravenberch montenegro oslo rensch timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zwak ned 11. Er lopen te veel overschatte spelers rond bij dit team. Zo’n Malen, Gakpo, Wijnaldum. Onze opgestelde Ajax spelers waren trouwens ook niet echt in vorm. Veel te vaak in de beslissende pass erg slordig en onnodig balverlies wat op counters uitliep. van Gaal mag verder puzzelen. Ik wens hem succes !
+3/-0

2 jaar geleden
Gelukkig volgende week PEC-Ajax, kan niet wachten.
+3/-0

 
Daar over gesproken ik zat even te kijken.
Alvarez speelt op donderdag 9-9 midden in de nacht onze tijd met Mexico.
De Argentijnen zelfs op 10-9 nog een wedstrijd om half 2 s nachts.
En Ajax op 11-9 kwart voor 7 uit in Zwolle.
Waar gaat dit over joh? 3 basisspelers die je miljoenen betaald aan salaris kan je normaal gesproken niet opstellen in een belangrijke competitiewedstrijd, helemaal als je bedenkt dat je een paar dagen later alweer CL speelt.
Nou zullen er mensen zeggen het is PEC uit die moet je zonder die 3 ook wel kunnen winnen, dat hopen we dan maar, het had ook zomaar Az of Vitesse uit kunnen zijn dat weekend.
En het had ook wel lekker geweest als het team compleet nog een wedstrijd samen had kunnen spelen voor ze tegen Sporting moeten.
Dan gaat die Van Gaal alle Ajacieden nog eens 3 wedstrijden laten spelen, zo'n Blind lijkt nu al op het tandvlees te lopen, is nog steeds de oude niet na zijn blessure.
Dat moet je is vergelijken met Psv onze grootste concurrent.
Die hebben gewoon 90% van hun selectie in Eindhoven, lekker 2 weken trainen met zen alle om daarna weer topfit door te kunnen knallen.
En dan hebben we over een maand weer zo'n interland periode met hetzelfde verhaal.
En wij het gek vinden dat Ajax vanaf half november weer in een gruwelijke dip raakt.
+3/-0

2 jaar geleden
Hopelijk krijgen we geen geblesseerde spelers terug. Voor de rest kan het WK, inclusief kwalificatiewedstrijden, mij gestolen worden.
+4/-0

2 jaar geleden
Wat was die Gakpo slecht, joh. Hopelijk staat hij vaak basis bij PSV dit seizoen. Als je dan iemand eraf haalt voor Malen, wissel dan Gakpo. Die jongen wil alles in de voeten hebben.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat hele Oranje speelt zo gezapig.
Er lopen spelers rond, met name voorin, die zichzelf zo goed vinden maar de bal nog niet eens naar dezelfde kleur kunnen spelen. Geen enkel aanvallend vernuft waardoor de rest meegaat in de algehele malaise.
Je kan iedereen wel benoemen maar kijk naar Frenkie de Jong, die is toch geen schim van wat hij is bij Barcelona. Spelers voorin begrijpen hem gewoon niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Frenkie moest alles alleen doen. Dit elftal ontbeert voetbalintelect en creativiteit alsmede handelingssnelheid, dan kun je in je eentje niet veel uitrichten.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Je ziet de (ex)Ajacieden zoeken naar hun vastigheden om voorin te combineren en de bal rond te laten gaan. Maar de spitsen die daar staan die bakken er gewoon niets van, kunnen nog geen bal vasthouden of door combineren, alleen maar zichzelf vastlopen.
Zelfs Sjaak Zwart zou het beter invullen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Geen CV's die kunnen opbouwen, Frenkie die constant de bal zelf moet ophalen, met als gevolg een gapend gat op het middenveld, want Klaassen is iemand die in balbezit gelijk de diepte zoekt. Waar was Wijnaldum, denk ik dan.. verder heb je in de voorhoede 3 spelers die niet diep gaan en nauwelijks loopacties maken en alle ballen in de voeten willen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
En niet vergeten dat Timber pas na 15min en 24 sec de bal voor het eerst naar Berghuis speelde, dan kun je wel vragen om de bal maar je krijgt hem gewoon niet, en dit zijn ploeggenoten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Timber vind ik nog niet goed genoeg voor Oranje, en al helemaal niet als rechtsback. Dus het verbaast me niet dat hij vooral aanvallend niet goed was.
+1/-0

2 jaar geleden
Nederlands elftal speelt slordig, Ajax speelt slordig.
Is geen toeval meer daar hier al veel langer sprake van is.
Nederlands elftal speelt niet als team, Ajax speelt niet als team.
Te weinig kwaliteiten om als team te kunnen spelen.
Beide elftallen moeten op kracht spelen om tot het beste resultaat te komen.
Als je klasse hebt speel je op kwaliteit en niet op kracht.
Als je tegen Noorwegen al niet op klasse kunt spelen is het teleurstellend gesteld met de kwaliteiten. Het Nederlands elftal wordt opgehemeld omdat er zoveel spelers bij topclubs in het buitenland spelen.
De meesten daarvan zijn verdedigers of spelen als verdedigende middenvelders zoals Frenkie de Jong. Daarom scoort hij ook sporadisch. Ten tweede ook niet te onderschatten de kwaliteiten van de andere spelers van Barcelona, Inter en Paris St. Germain etcetera. Nederlands heeft maar één echte spits. Het is zoeken geblazen naar buitenspelers laat staan spelers op het middenveld die een bal vast kunnen houden en de lijntjes uitzetten. Spelers met gogme ontbreken.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson