Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfer van Nicolás Tagliafico naar West Ham United vrijwel onmogelijk'

31 augustus 2021 12:35 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfer van Nicolás Tagliafico naar West Ham United vrijwel onmogelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax en West Ham United een akkoord hebben bereikt over de transfer van Nicolás Tagliafico. De Argentijn kan voor zo'n 12 miljoen euro de overstap maken naar de Europa League deelnemer. Zelf moet de international van Argentinië nog wel tot een akkoord komen met de Engelse club. Een eerste voorstel werd al afgewezen.

Update 31-08 12:35: Volgens De Telegraaf lijkt Nicolás Tagliafico gewoon bij Ajax te blijven. West Ham United is weliswaar bereid om te voldoen aan de vraagprijs van Ajax en deed een contractvoorstel voor vier seizoenen. Nadat deze echter geweigerd werd, liet de club niets meer van zich horen. Omdat Tagliafico zelf op pad is met het Argentijnse elftal en zaakwaarnemer Ricardo Schlieper vanwege de coronamaatregelen niet naar Londen kan, is het vrijwel onmogelijk dat het nog tot een deal komt.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

tagliafico ham west telegraaf argentinie contractvoorstel coronamaatregelen londen schlieper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


JeroenE (geschorst)
2 jaar geleden
Prima dat hij vertrekt maar een heel seizoen Blind als linksback is niet best. Zeker niet in de CL. Moet het nou echt aankomen op de laatste 2 dagen van de transfermarkt? En dat voor 12 miljoen?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Rensch en Nous kunnen ook op linksback. Verder heb je nog Baas die het behoorlijk deed in de voorbereiding en een geblesseerde Klaiber. Het is wat magertjes op de linksbackpositie, maar ik weet ook niet zo goed of je nu ergens even een nieuwe Nico kunt kopen. Wel snap ik dat Ajax hem wil verkopen. Hij wordt ouder en dus minder waard. Als hij weg moet, dan moet het nu.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Niemand heeft het over Nous, die is in zijn laatste jaar contract, zonder bij te tekenen. De trend die Brobbey heeft ingezet en waarin Overmars gefaald heeft, blijkt gevolg te krijgen, want er tekent helemaal niemand meer bij nu. Waar is de sterke Overmars gebleven die Boilesen naar de tribune stuurde?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Beetje geduld is wel op zijn plaats. Ze zijn er mee bezig en Mazraoui heeft aangegeven de volle intentie te hebben bij te tekenen. Als ze er over een paar weken niet uit zijn, dan kan hij alsnog gaan banken. Hij heeft lang met blessures gezeten, deze jongen snapt echt wel dat hij regelmatig moet spelen om verder te groeien, helemaal met een WK volgend jaar.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, maar misschien wel het beste voor iedereen...

Ik heb het gevoel dat Tagliafico niet meer de linksback voor Ajax is...trager geworden, nauwelijks een assist meer of goal...
en tevens zijn wilde tackles....

De vraag is, wie gaan er LB spelen naast Blind?

Rensch? Martinez?

Baas? Is dat een linksback?


VI:

Een definitieve overgang wordt momenteel bemoeilijkt, aangezien Tagliafico in Venezuela is om daar komende vrijdag met Argentinië te spelen. De linksback, die voor vier jaar kan tekenen in Engeland, heeft nog tot morgenavond om een akkoord te bereiken met de Engelse club.


Dus wie komt het nog niet eens rond ........??


Laatste update...
Engelse journalist zegt het gaat niet door:

https://t.co/5dH0tIVaudlink' target='_blank'>https://theathletic.com/live-blogs/transfer-news-live-premier-league-updates-ronaldo-messi-mbappe/Qno5v6kBsmHW?amp=1#click=https://t.co/5dH0tIVaudlinklink
+2/-0

2 jaar geleden
Kunnen ze misschien niet El Ghazi bij de deal betrekken?!
+2/-1

 
2 jaar geleden
Wellicht, maar om Aston Villa nou ook bij deze deal te betrekken ;-)
+4/-0

2 jaar geleden
Héééééé, hier klopt toch niets van. Ga je naar West Ham in de Europa League ipv met Ajax de Champions league. Het is de Telegraaf hé.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Wel één van de mooiste clubs in Engeland.
+1/-1

2 jaar geleden
Zoals Nico het afgelopen jaar speelde durf ik zelfs te zeggen dat Rensch en Blind een betere optie zijn op dit moment. Daarvoor heb ik echt genoten van Nico en ik wens deze kanjer het allerbeste bij West Ham.
In de breedte gaat het zo wel smal worden maar dat zat er in door de corona schulden. Neres zal nog wel volgen en dan hebben we eigenlijk nog Rensch Kudus, Berghuis, Schuurs en hopelijk Taylor nog op de bank als enigszins gelijkwaardige vervangers bij blessures. Voor de eredivisie zou dat genoeg moeten zijn. Voor de CL poulefase eigenlijk ook nog wel. Met de juiste motivatie zoals tegen Vitesse maak ik mij dus nog geen zorgen.
Natuurlijk willen we er ergens nog wel een kanjer bij maar we moeten wel realistisch blijven. Ajax kan nu even niet meer met geld smijten maar als de jongens die er nu staan volle bak gaan dit jaar is er volgend jaar weer genoeg mogelijk. Overwinteren in de CL en kampioen worden dus.
+3/-0

2 jaar geleden
Hij kwam voor 4 miljoen nu 12 miljoen! Dat is knap ! Ik had m toch gehouden
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Alvarez waar je genoeg alternatieven voor hebt en waar 20 voor geboden wordt moet blijven want we willen liever een goede selectie hebben. Maar onze enige linksback wordt voor een afbraakprijsje aan WHU verkocht??
+2/-2

 
2 jaar geleden
Tagliafico is dit beloofd kerel.
Hij mag al 2 jaar een transfer maken van Ajax.

Hij wil nog een ander avontuur.

Ik denk dat hij gewoon iets anders wil.
Waar maakt hem steeds minder uit.
+2/-0

2 jaar geleden
West Ham..... Had je net zo goed naar Sparta kunnen gaan.
+4/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, want Sparta speelt net als west ham in een aansprekende competitie. Betalen ook net zo veel als west ham. Verder is het kasteel net zo groot als het stadion van west ham.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik schaar West Ham niet op hetzelfde niveau als Ajax. Jij blijkbaar wel, anders had je mijn punt niet gemist.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Gewoon een slechte vergelijking. Heeft niets te maken dat ik je punt die je wilt maken niet begrijp.
+2/-0

2 jaar geleden
Tagliafico mag gaan van mij.
Is geen schim meer van de speler van de eerste twee jaar.
+3/-1

2 jaar geleden
Zou Nico wel eens als linker middenvelder willen zien.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Inderdaad, we hebben al zo weinig middenvelders, laten we de linksback daar neer zetten
+2/-0

2 jaar geleden
t lastige is dat hij die absolute drive uit de eerste paar jaar niet meer lijkt te hebben bij Ajax. Echter vind ik hem dan alsnog een stuk beter dan de andere alternatieven op linksback. Moet je hem dat verkopen? Als hij een mooie club vind, dan gun ik het hem van harte, maar zal het zeker niet erg vinden als hij er niet uitkomt met nieuwe club (met als gevolg dat hij wellicht gratis de deur uitloopt)
+2/-0

2 jaar geleden
Net zoals bij elk ander speler die wij nu niet kunnen verkopen, maar waar het contract wel binnen een jaar afloopt: verlengen. Als hij zich laat zien in de CL komende maanden kan hij in december alsnog een transfer maken. Ajax moet niet de dupe worden van blessureleed of inconsistente vorm van spelers.
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Over Nico kort en bondig:

Nico is duidelijk gefrustreerd dus moet er vanuit Ajax wat gebeuren om bij Nico dus de frustratie weg te halen.

Ik zou het zo doen:

1. Houden
2. In gesprek met hem gaan over zijn roekeloze tackles en hem de tijd geven daar over na te laten denken
3. Bij verbetering van zijn tackles dan Nico meer waarderen dus aandacht geven
4. Contract verlengen

Grote kans dat we aan de hand van deze vier punten de oude Nico weer zien!

Niemand is groter dan het team ook Nico niet maar je mag hem best even goed aanmoedigen en waarderen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht