Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Nu kregen we wel spelers hoog op het veld tussen de linies'

29 augustus 2021 20:34

In gesprek met ESPN kreeg Erik ten Hag de vraag wat het grote verschil was ten opzichte van de wedstrijd van vorige week. "Nu kregen we wel spelers hoog op het veld tussen de linies. Dat kregen we al in de opbouwfase, waardoor Vitesse keuzes moest maken", aldus Ten Hag. "Met name over de rechterkant met Mazraoui. Voor de wedstrijd was ik al heel benieuwd naar Antony. Vorig jaar speelde hij de linkerkant van Vitesse al dronken. Mazraoui en Antony hebben het vandaag fantastisch uitgespeeld."

Volgens de trainer moet zijn ploeg gaan werken aan de stabiliteit. "We hebben nog heel veel hoogtepunten en daarna een groot verval. We moeten werken dat we continu aan een hoog niveau komen", zo gaf hij aan. "Dan kan er wel eens een mindere fase of een mindere wedstrijd tussen zitten, maar dan moet je nog altijd winnen. Dat hebben we vorige week verzuimd. Maar vandaag, maar ook tegen NEC in de eerste helft en PSV in de eerste helft speelden we schitterend voetbal. Het publiek heeft genoten en dat is wat wij willen, de klantenbinding. Maar dat moet wel gekoppeld worden aan het resultaat."

Ten Hag werd ook gevraagd naar de kritiek op zijn middenveld de laatste tijd. "Als wij niet winnen, krijgen we overal kritiek op. Alle spelers krijgen dan kritiek", zei hij daarover. "Ik vind het zeker geen onzin, want iedereen ziet het. Ik weet de reden ook wel, maar als ik die benoem zijn het opeens excuses. Dat zijn het alleen niet. We moeten continu zorgen voor een hoog niveau, maar zo ver zijn we nog niet."




Tags

hag antony mazraoui vitesse benoem espn hoogtepunten klantenbinding onzin opbouwfase

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal