Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Op een gegeven moment was de stand er ook naar om de fans te trakteren op leuke dingen'

29 augustus 2021 20:26

Noussair Mazraoui was in gesprek met ESPN blij met zijn wedstrijd tegen Vitesse. "Het liep lekker. Dit zijn wedstrijden waarin je aan het genieten bent", aldus Mazraoui. "Op een gegeven moment was de stand er ook naar om de fans te trakteren op leuke dingen. Ik ben een speler die direct vanaf het begin al plezier heeft en gewoon mijn actie maakt."

Het rendement van de rechtsback lijkt opeens flink opgeschroeft te zijn. "Ik ben hongerig", zo gaf hij aan. "Ik wil goed beginnen en dat is zeker gebeurd. Nu moet ik deze lijn doortrekken."

Gevraagd werd ook naar zijn klik met Antony. "Ik wil mijn andere collega's niet tekort doen. Ik ben een rechtsback die mijn rechtsbuiten veel helpt in de combinaties en de overloop. Ik bied ze de keuze om terug te spelen of zelf naar binnen te gaan", zei hij daarover. "Antony doet dat wel goed. Hij wisselt dat heel goed. De ene keer speelt hij in en de andere keer gaat hij naar binnen."




Tags

mazraoui trakteren antony combinaties espn hongerig opgeschroeft overloop vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht