Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'We winnen met 5-0, ik ben wel tevreden'

29 augustus 2021 20:21

In gesprek met ESPN was Ryan Gravenberch het eens met de opmerking dat het een lekkere manier was om revanche te nemen. "Als je kijkt naar vorige week, toen was het niet best. Als je het deze week dan zo kan afmaken is dat mooi", aldus Gravenberch. "Vorige week was niet mijn beste wedstrijd. Ik was slordig aan de bal en had in de duels ook feller kunnen zijn. Daarom was ik ook teleurgesteld."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarom hij het gezien zijn talent de afgelopen weken niet kon omdraaien. "Dat is soms lastig. Als speler moet je er altijd klaar voor zijn", zo gaf hij aan. "Conditioneel liep ik wat achter, omdat de boys al langer in voorbereiding waren en je dan moest aanhaken. Dat is lastig, maar dat mag ook geen probleem zijn."

Uiteindelijk was Gravenberch wel tevreden over de wedstrijd tegen Vitesse. "Vandaag kon het ook nog wat beter voor mijn gevoel, ik had wat slordige momenten. Maar we winnen met 5-0, ik ben wel tevreden", zei hij daarover.




Tags

gravenberch conditioneel espn feller revanche slordige vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal