Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Magallán op huurbasis naar Anderlecht'

29 augustus 2021 13:21 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Lisandro Magallán op huurbasis naar Anderlecht"; image source: Pro Shots

Lisandro Magallán gaat wederom op huurbasis bij Ajax vertrekken. Onder meer Voetbal International meldt dat de Argentijn wordt verhuurd aan Anderlecht. De Belgische club bedingt bovendien een optie tot koop. Beide clubs zijn op hoofdlijnen akkoord, alleen de verdediger zelf moet nog instemmen.

Meer op VI.nl




Tags

anderlecht magallan bedingt hoofdlijnen instemmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gezien de staat van de gevallen topclub Anderlecht zou ik nog niet eens verrast zijn als Magallan uiteindelijk gekocht wordt.
+4/-0

2 jaar geleden
Hoop dat hij gaat slagen, voor hemzelf, Anderlecht, Ajax en zijn gezin.
Is ook niets om maar steeds weer verhuurd te worden. Gast komt heel sympathiek over. Hoop dat anderlecht zijn club wordt. Kom op Mangalan, pak die kans.
+6/-1

2 jaar geleden
Snap t niet! Maar oke !schuurs past ook niet! Nog 3 dagen
+1/-0

2 jaar geleden
IK hou er niet van dat dat zgn VI deze jongen een flop noemt , zo hij past niet in het Ajax spel dat kan gebeuren maar om iemand nou een flop te noemen.
+3/-0

2 jaar geleden
Het ene jaar zit je in Spanje, dan in Italië en nu in België. Constant weer een nieuwe omgeving waar je eerst moet wennen. Ben je het eindelijk gewend, kun je weer terug naar Nederland om daarna weer naar een ander land gestuurd te worden.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal