Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mohamed Daramy voor vijf jaar naar Ajax

28 augustus 2021 18:25 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mohamed Daramy voor vijf jaar naar Ajax</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax de komst van Mohamed Daramy bevestigd. De Deense aanvaller komt over van FC Kopenhagen en heeft in Amsterdam een contract voor vijf seizoenen getekend. Eerder werd al bekend dat Ajax 12 miljoen euro zal betalen voor Daramy. Via bonussen zou daar nog een miljoen bij kunnen komen.




Tags

daramy kopenhagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Welkom. Goed gevoel over deze jongen.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Welkom Mohamed Daramy en heel erg goed gedaan scouting, Overmars, van der Sar en technische staf!

Echt een speler waar we ongelooflijk veel plezier aan gaan beleven!

Op YouTube aardig wat beelden gezien en wat ik heb gezien doet me denken aan:

Jesper Gronkjaer, een vleugje Finidi, de kracht van Memphis Depay en een frivole dan wel doelgerichte Patrick Kluivert.

Aan de technische staf:

Mo is typisch zo'n instinctieve en frivole voetballer die je behalve het mee verdedigen voor de rest vrij moet laten en dus niet vol moet stoppen met opdrachten.

Want dat wordt de hand van de beelden wel duidelijk; Mo is een echte ik ga gewoon lekker voetballen voetballer!

Oftewel:

Dribbel dribbel dribbel

Wij Ajacieden lachen weer in ons vuistje

Want alleen wij hebben weer een ware artiest in ons ArenA huisje!

😎👍
+4/-1

 
2 jaar geleden
Snap niet waar Overmars mee bezig is. Haalt voor 12 miljoen een vijfde buitenspeler. Als je spelers niet opstelt worden ze in de regel niet meer waard. 12 miljoen betekent dat de opleiding geen aanvallers kan opleiden. Okay Brobbey had het gered maar die liet Overmars gewoon doorspelen met nog een jaar contract (Waar is het goede beleid gebleven van de tijd Boilesen en waar hij zo goed star aan vasthield??) en dus gratis vertrekken: Goede zet weer van Marc hoor!

Daarintegen missen we duidelijk creativiteit op het middenveld. War Ziyech, de Jong en zelfs Schone hebben achtergelaten is een groot gapend gat wat Klaassen en Gravenberch (volgende zomer nog maar een jaar contract en ook een Raiola klant, Marc niet meer zo naïef ajb!) zelfs niet kunnen dichten.

Het nieuwe beleid is gebaseerd op voorsorteren, voorsorteren op het vertrek van Tagliafico, twee zomers geleden, het vertrek van Neres, een zomer geleden, de opvulling van het missen van een buitenspelers, nu halen we Berghuis en een kind voor 12 miljoen???. Tevens loopt Mazraoui uit zijn contract volgende zomer en ondanks dat we twee meer dan waardige opvolgers hebben blijft hij. Rensch blijft daarvoor op de bank en ontwikkelt zich niet.

Er is op het moment een grote verspilling van geld gaande. Het lijkt weinig uit te maken maar dat budget van 160 miljoen is wel een ding hoor. Er wordt veel te makkelijk gedacht over wat we hebben en er wordt teveel weg gegeven wat er is opgebouwd. De JC revolutie was gebaseerd op het opbouwen van de jeugdopleiding die nu nog slechts enkel verdedigers aflevert die het niveau aankunnen en is dus het grootste probleem. Als je die 12 miljoen investeert in de jeugdopleiding door goede mensen in te brengen krijg je vanzelf weer de resultaten die JC en Jonk aangedragen hebben.
+2/-7

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Kalm aan man. Ga het gewoon eerst even aankijken voordat je duidelijk een snoeihard oordeel velt.

En daarbij:

Moeten we soms terug naar de tijd van Martin van Geel als TD en Rik van den Boog als AD?

Oh wacht gooi ik er Maarten Fontein en Steven ten Have ook even bij.

Oftewel: mooi even niet hè!

Ajax is nog altijd in goede handen met van der Sar, Overmars en ten Hag.

Al wordt het moeilijker, en trouwens wordt het moeilijker dan is dat alleen maar goed voor de spelers want dat daagt uit.

Anyway, mark my words:

Wij zijn Ajax.

Wij zijn nog altijd de allerbeste en ook dit seizoen worden we weer kampioen, pakken we de beker en gaan we het goed doen in Europa.

En Daramy gaat daar op zijn minst een rol van betekenis in spelen.

En nee niks glazen bol dat heet optimisme omdat ik oprecht geloof dat Ajax nog steeds in hele goede handen is.

Kortom:

Kijk, luister en geniet.

Trek pas je mond open als je echte mismanagement en teleurstellende resultaten ziet. Bij Ajax 1 en bij Jong Ajax.

Het seizoen is pas net begonnen dus allereerst morgen maar weer even afwachten okay?
+4/-1

 
2 jaar geleden
Kijken, en genieten zal ik zeker doen maar luisteren nog beter. Weet niet of je gisteren dat interview met Overmars goed beluisterd hebt maar hierin geeft hij zelf al aan dat de goede financieel positie die ze hebben gecreëerd in de afgelopen jaren aan het verdampen is.

Als je ineens je hele salarishuis verdriedubbeld en ineens op 160 miljoen begroting uitkomt terwijl je weet dat je dat niet kan betalen, dan ben je echt niet goed bij je hoofd.

Dan ga je ook nog eens teveel spelers kopen, terwijl je weet dat je die moeilijk kwijt gaat raken voor een goede prijs omdat andere clubs ook wel weten dat we die nu wel moeten verkopen. Zie Tagliafico voor maar 12 naar West Ham, en Ners gaat straks ook voor maar 15 de deur uit. Wat schiet je ermee op om een nieuw kind te halen terwijl je eerder investering verpest?

Ben over het algemeen niet positief over Overmars en de samenstelling van de selectie. Als je ziet waarvoor PSV gelijkwaardig materiaal binnenhaalt, als je ziet hoe daar jaar in jaar uit wel aanvallers uit de opleiding rollen, moet je toch eens iets gaan constateren. Allemaal leuk en aardig dat positief zijn maar het is goed op tijd te benoemen wat beter moet.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit ziet er wel heel goed uit allemaal. Zo lang hij maar niet het veld opgestuurd wordt met tig opdrachten waardoor hij zijn kwaliteiten niet optimaal kan benutten.

https://youtu.be/STtm5irepkwlink
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mijn indruk is dat dit voor veel meer spelers geldt.

En ik vind het heel vreemd dat spelers zich op dit niveau in zo'n harnas laten stoppen en niet zelf initiatieven nemen in het veld.
+1/-0

2 jaar geleden
En nu nog sowieso een goede middenvelder die het gemis van de jongens eerder een beetje teniet kan doen....
+3/-0

2 jaar geleden
Haal die andere Mo dan ook maar 2 moes is beter dan 1.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan worden het er 3. We hebben Kudus ook nog ;)
+3/-0

2 jaar geleden
Mooi, nu nog een keeper. Want met die 2 bejaarde keepers die er nu zijn, win je de oorlog niet.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Keeper is er al, alleen moet je hem wel opstellen en niet in Jong Ajax laten keepen.
+3/-0

2 jaar geleden
Welkom, ik laat me verrassen.
Nu alleen nog Donny vd Beek terughalen uit Manchester, zeker nu Ronaldo daar heeft getekend.
Valt niet voor Donny te halen daar.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik ben het helemaal eens met Piranha.
Het middenveld speelt niet als middenveld en komt er het makkelijkste mee weg.
Ziyech, De Jong en Schoene wisten wat te doen voor het team.
Klaassen en Gravenbergh spelen in luilekkerland en mogen doen waar ze zin aan hebben. Een middenveld is het hart van de ploeg en dient dan ook door dat middenveld gestuurd te worden. Is geen sprake van. De aanvalers moeten het maar uitzoeken maar dienen ook gevoed te worden door dat middenveld.
De hele inhoud van Piranha slaat de spijker op de kop.
+2/-0

2 jaar geleden
Wat mij vooral imponeerde was het prachtige ovationele afscheidsapplaus wat onze nieuwe parel kreeg van het Kopenhaagse publiek. Die heeft duidelijk het een en ander laten zien daar.
En voor de critici van nog maar een buitenspeler. Hij kan op alle drie de posities uit de voeten en Neres gaat sowieso nu dan wel in de winterstop weg. Neres weg, Daramy kan ook in de spits en Tadic nog een jaar ouder dus goede zet van Marc.
Onze trainer moet de boel op scherp zetten want dat de kwaliteiten er wel degelijk zijn hebben we vorig jaar kunnen zien. Die eredivisie horen we op te vreten.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos