Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest in eigen huis van Excelsior

27 augustus 2021 21:59
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest in eigen huis van Excelsior; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond wederom onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen huis ging de ploeg van John Heitinga met 1-2 onderuit tegen Excelsior. In de laatste minuut zorgde Kenneth Taylor vanaf de strafschopstip voor het enige doelpunt van Jong Ajax. In de eerste helft wist Jay Gorter met een knappe redding nog een penalty van Excelsior te keren, maar moest in de tweede helft toch twee keer de bal uit het net halen.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Regeer, Yah (53' Warmerdam), Hillen, Baas, Fitz-Jim, Taylor, Martha (60' Rasmussen), Hlynsson (60' Van Gelderen), Ünüvar, De Waal (83' Giovanni)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong excelsior gorter taylor gelderen heitinga hillen hlynsson jay jim martha rasmussen regeer unuvar waal yah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dit elftal moet toch gewoon van Excelsior kunnen winnen?
Ik vind John Heitinga een prima kerel maar ik denk niet dat het een geboren trainer is en al helemaal niet iemand is die de jeugd kan inspireren en ze net dat beetje extra bij kan brengen, op mentaal, tactisch en fysiek vlak.
Toeval of niet maar de A1 raakte ook in verval toen hij daar trainer werd.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht