Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil 25 miljoen euro voor David Neres'

26 augustus 2021 20:17 - UOL
Foto: Pro Shots

"Ajax wil 25 miljoen euro voor David Neres"; image source: Pro Shots

Het Braziliaanse UOL weet te melden dat Ajax de vraagprijs voor David Neres heeft vastgesteld op 25 miljoen euro. Meerdere clubs zouden zeer geïnteresseerd zijn in de aanvaller, waarbij Olympique Lyonnais deze week heeft laten weten concreet in de markt te zijn voor Neres. De Braziliaan heeft nog een contract voor twee seizoenen in Amsterdam.

Meer op UOL




Tags

neres braziliaan lyonnais uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


JeroenE (geschorst)
2 jaar geleden
Het zou knap zijn als je dat er nog voor kan krijgen, want hij heeft al heel lang niks meer laten zien. Aan de andere kant verkoopt AZ ook doodleuk Stengs voor 15 miljoen en dan is het logisch dat Ajax meer vraagt voor Neres.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb Overmars hoog zitten maar dit zie ik niet gebeuren. Tenzij hij ergens in de zandbak of China terecht komt. De chinese club die destijds 40M bood, zou nu spekkoper zijn.
+2/-1

2 jaar geleden
Neres is beter dan stengs, wat dat betreft is het terecht. Wil je hem? 25 mil.

Neres was eerst veel duurder.

Hij kan beter nog 1 jaar CL flammen.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Laat Marc maar schuiven. Die verkoopt deze week gewoon Neres en Ekkelenkamp nog voor een miljoentje of dertig. De tijd dat clubs even goedkoop kwamen shoppen bij Ajax is voorbij sinds hij de dienst uitmaakt. Als hij 25 miljoen zou vangen voor deze twee zou het nog een prestatie zijn maar let maar op dat hij deze week nog even een berg geld binnen sleept voor Ajax.
+6/-0

2 jaar geleden
25 Haha Lekker bezig Marc.
Verkoop je 3 bankzitters voor 35 miljoen. Traore, Ekkelekamp, Neres.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik ga me toch afvragen of het wijs was om Traore te laten gaan. Ik denk dat hij alleen maar beter wordt.

Maar ja het blijven keuzes.

ik hoop gewoon nog stiekem dat het Haller en Ajax gebeuren als nog goed komt. Het zou zo pijnlijk zijn voor Ajax en Haller zelf ook als het misgaat.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik neem alles met een korreltje zout vooral als het Lyon betreft.
Onana zouden ze ook nog willen hebben. Gebed zonder end.
Als je nog 15 miljoen voor Neres kan krijgen mag je je handen dichtknijpen.
Twee jaar geleden waren Onana en Neres notabene de laatste spelers die ik zou willen verkopen. Zonde dat het allemaal zo moet lopen.
+2/-0

2 jaar geleden
Voor 1september zijn we hem kwijt voor een puik bedrag! We moeten achter wel versterking! Sanchez halen!! Waar is dat verhaal met Sanchez mis gegaan?
+1/-0

2 jaar geleden
IK weet dat hij niet zo goed meer is als ongeveer 1 jaar geleden , maar het kan wezen dat hij meer last van die blessure gehad heeft dan iedereen weet. Het is vaak zo dat als je zwaar geblesseerd ben geweest neemt het toch een heleboel tijd om terug te komen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos