Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB gaat VAR-herhalingen ook op schermen in stadions tonen

26 augustus 2021 11:11 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB gaat VAR-herhalingen ook op schermen in stadions tonen; image source: Pro Shots

De KNVB meldt dat vanaf komend weekend VAR-beslissingen ook op de schermen in de stadions getoond kunnen worden. Het gaat dan om beelden waarom de arbitrage heeft besloten een eerdere beslissing te wijzigen. Voor het publiek in de stadions is het daardoor ook duidelijk waarom er is ingegrepen door de VAR. Beelden worden uitsluitend getoond na herziening van een beslissing van de scheidsrechter. De video wordt aangeleverd vanuit het ARAG KNVB Replay Center, de club bepaalt vervolgens zelf of ze het ook daadwerkelijk gaan tonen.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb var schermen herhalingen aangeleverd arbitrage uitsluitend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi, transparantie. Al zal niet iedere supporter er met een neutrale blik naar kijken dus zal de winst aan begrip in het publiek wel meevallen.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi dit - de eerste stap richting de rugby manier waar iedereen samen met de scheidsrechter de beelden kan bekijken in het stadion. Volgende stap is een token systeem invoeren waarin je de bar X keer per wedstrijd kan aanvragen als team, met de scheidsrechter die dit zo vaak kan als hij zelf wilt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgende stap? Dat zou een stap terug zijn! Waarom zou je X momenten terugkijken als de VAR alle momenten terug kan kijken?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht