Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en David Neres hopen nog op transfer deze week'

23 augustus 2021 11:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en David Neres hopen nog op transfer deze week"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat zowel Ajax als David Neres zelf hoopt dat er deze week nog een transfer zal volgen. Door de aanstaande komst van Mohamed Daramy is het perspectief op speeltijd nog verder afgenomen voor de aanvaller. Een maand geleden gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars nog aan te verwachten dat Neres zou gaan vertrekken bij Ajax, maar dat heeft nu nog niet tot een vertrek geleid.

Meer op VI.nl
Tags

neres daramy overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik vind t wel jammer! Wie zegt dat die nieuwe zo’n licht is? Er moet achter nog een bikkel bij!
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit begint op wanbeleid te lijken.
Neres word letterlijk naar de uitgang gejaagd, die jongen heeft destijds 15 miljoen gekost, heeft zich meerdere malen bewezen op CL niveau tegen hele grote tegenstanders, laatste 2 jaar veel blessureleed gekend en daarom gekwakkeld met zijn vorm, maar waarom zal hij niet zijn oude vorm terug kunnen vinden met een beetje vertrouwen van de trainer?
Die gaat Ajax nu echt voor een absolute bodemprijs verlaten met een dik verlies op de 15 miljoen aanschafwaarde.
En als het niet lukt dan zijn de rapen helemaal gaar, met die nieuwe aanwinst die alles nog moet bewijzen.
Berghuis en Antony lopen er nu al gefrustreerd bij omdat de concurrentie moordend is, nu nog een speler erbij op die positie, daar straalt dan lekker veel vertrouwen uit.
En wat is dit voor signaal naar de jeugd? ik zie Rasmussen elke wedstrijd leuke dingen doen, die kan toch makkelijk fungeren als 3e of 4e keus om zich langzaam in het elftal te spelen? die is een jaartje jonger dan die gast die we nu gehaald hebben.
Ajax een club die een grote historie hoog heeft te houden als opleidingsclub, het lijkt wel of we van identiteit zijn gewisseld met Psv, daar zie ik de ene naar de andere doorstromen en het niveau aankunnen, en wij zijn de grote ordinaire koopclub aan het worden.
Je heb 22 miljoen om Haller te halen maar je komt er niet uit met een zelf opgeleide spits die veel beter is, ook al zo`n staaltje wanbeleid waar we nog jaren last van hebben.
Als ze dan toch geld uit willen geven hadden ze een creatieve middenvelder moeten halen voor die Daramy en Neres het vertrouwen moet geven, want dat is een soort speler die we helemaal niet meer in huis hebben.
Desnoods had je een gok gewaagd met Joey Veerman, is voor 6 of 7 miljoen op te halen in Friesland.
Ik zie hem elke wedstrijd ballen geven waarvan ik me afvraagt of er bij Ajax 1 speler in de selectie loopt die ze ook zo kan geven.
+5/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Met Neres is nu eenmaal de afspraak gemaakt dat hij weg mag voor een redelijk bedrag. Aan zijn gedrag is ook duidelijk af te lezen dat dit voor alle partijen ook de juiste oplossing is. Buiten dat is zijn vorm dramatisch afgelopen seizoen en is hij voorbijgestreefd door Antony.
Antony mag het nu op rechts gaan uitvechten met Berghuis wat hij gaat winnen als dit zo doorgaat want tot nu toe bakt Berghuis er weinig van. Voor zowel de linksbuiten positie als de spits hebben we geen stand in van het juiste nivo dus die aankoop vind ik heel logisch.
Ben het wel met je eens dat het Haller/Brobbey verhaal een dikke vette misser is al heet die dikke vette misser in mijn ogen Raiola want die heeft alle duistere trucs uitgehaald om zijn Brobbey provisie niet te missen.
Joey Veerman zou ik ook durven halen om het duel met Kudus aan te gaan als creatieve vormgever op het middenveld. Dat moet nu in zijn geheel van Gravenberch komen en als die het niet brengt is het niet meer aanwezig op het middenveld. Alvarez is een afpakker en Klaassen rendeert alleen super als er een goede aangever is.
Alvarez is op zich heel belangrijk voor de balans en toch zou ik als trainer zeker in de eredivisie gerust durven kiezen voor drie van de vier Gravenberch/Kudus/Veerman/Klaassen. Met zowel Alvarez als Klaassen in de opstelling gaan we twee keer voor de werklust ipv het pure voetbal waar wij als Ajax fan zo van houden.
En voor Eriksen zou ik meteen Alvarez en Neres inruilen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Heel eerlijk: ik zie zowel Berghuis als Antony liever naar links verhuizen. Zit Tadic maar in de spits en die snelle Deen op rechts. Laat Haller maar knokken voor zijn plekkie. Misschien haalt dat het beste in hem boven. Want dit seizoen is het nog niet best.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Met je eens want ik noemde de Brobbey situatie niet voor niets een dikke vette misser. Zoals Haller nu speelt hoort hij op de bank ondanks zijn goals. Hij kan totaal niet mee in het combinatie spel wat Ajax wil spelen en heeft nul dynamiek waardoor het afjagen nooit lukt.
Tadic is weliswaar beter op links maar dan moet die voor het team maar in de spits.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor iedereen het beste. Heeft zijn niveau van 2018 nooit meer gehaald. Ajax moet verfrissen, gisteren was een mooi voorbeeld.
Alvarez en Neres verkopen voor kleine 36 miljoen. Pak a.u.b Eriksen op.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik wil Eriksen ook graag terug zien.

Echter het laatste nieuws over hem is dat hij nog 4/5 maanden moet revalideren.
Dit heeft Eriksen tegen zijn team verteld.

Kortom Ajax gaat hem niet halen en op zich is dit begrijpelijk gezien het bovenstaande.

https://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/inter/inter-eriksen-ai-compagni-torno-a-giocare-tra-4-5-mesi_36466891-202102k.shtmllink

Even een stukje vertaald voor iedereen uit het artikel:Eriksen tegen zijn teamgenoten: "Over 4-5 maanden ben ik terug om te spelen"

Volgens Corriere dello Sport zou de Deen overdag in Appiano Gentile veel vertrouwen hebben uitgesproken in zijn teamgenoten.


Gisteren een dag vol emoties voor Christian Eriksen die terugkeerde naar Appiano Gentile om zijn Inter-teamgenoten te ontmoeten na de ziekte op Euro 2020 en een hartoperatie. Voor de Deen zijn er nog weken van examens en tests voor herstel, maar we kunnen optimistisch zijn, althans zoals gemeld door de Corriere dello Sport: de middenvelder zou aan zijn teamgenoten hebben onthuld dat hij "over 4 -5 maanden".
+1/-1

 
2 jaar geleden
Niet halen ! Waarom dan? Je weet toch niet of Eriksen überhaupt nog zijn niveau gaat halen?
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ik wil wel dat hij komt 'de keizer' maar als hij nu komt moet hij eerst nog 4-5 revalideren....

Kortom pas in de winterstop is hij vermoedelijk beschikbaar.......

Wat zeg jij dan nu? Wel halen? Ondanks dat hij 4/5 maanden niet kan spelen?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Nee niet halen! Geen problemen op de hals halen! Koop gezond ! De 2de x dat Blind neerging had ik bijna een hartaanval! Ik ben er tegen omdat je topsport niet meer moet doen! Zeker omdat hij zijn kinderen moet zien opgroeien! Voor t geld hoeven allebei Daley en Christian t niet te doen! Te zot voor woorden!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Er is meer dan alleen voetbal! En clubliefde is voor de fans ! Ik heb een bloedhekel aan dat geldharken Als spelers en clubs!
Ik kom uit de tijd dat de speler nog een sigarenzaakje had ! De maatschappij is veranderd! De spelers gingen mee in t verhaal van de makelaar. Heet hij toevallig Raiola dat krijg je als club de hik! En bij Ajax verdien je niet slecht! Speel je 5 jaar bij Ajax 1 , dan zweer ik je : krijg jij t geld niet op ! Klaassen kwam terug ! Ik verdenk hem van clubliefde 😂😂😂! Nee serieus hij heeft dat!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Klaassen en Blind en Tadic hebben zeker clubliefde. Dat zeker.

Ik vind Klaassen alleen als hij niet scoort of geen assist geeft zo'n beperkte nr 10.

Dan is hij echt Ajax onwaardig. Net als meerdere in de selectie.

Ik mis Donny, Sneijder, Litmanen, Van der Vaart, Seedorf, Davids, R. de Boer,
zelfs Dani kon me soms erg bekoren.

Kun je nagaan dat een tijdje Ajax Vaart en Sneijder op het middenveld hadden.

Ajax mist gewoon wat klasbakken op het middenveld.

Maar ja, het is niet altijd feest.

2019, Donny, Frenkie, Lasse, Hakim.....

wat verwend waren we op dat moment vergeleken met nu.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Davy Klaassen heeft meer passie dan Donny … die redt het niet!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Denk dat je v.w.b. Eriksen gewoon geduld moet hebben. Inter zit met hem in hun maag. Het moment dat Inter een stukje 'cut your loss' moet toepassen, komt vanzelf. Tegen die tijd is Eriksen ook wat verder in zijn herstel. Zou in de winterstop gewoon eens een balletje opgooien. Wie niet waagt, die niet wint.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wil je dit als Ajax wel? We hebben t te veel gehad Nico Reijnders, Evander Sno , Blind, weer Sno en Nouri en dan zou je weer in zee gaan met weer een risico!

Ze hebben genoeg verdient denk aan de familie! Financieel onafhankelijk, geniet man van de tijd wat je nog hebt !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Uiteraard alleen als het veilig kan hè, zoals bij Blind. Maar bij Blind was het een ontsteking van de hartspier, bij Eriksen een acute hartstilstand (vooralsnog zonder duidelijk aanwijsbare reden). Dus wat dat betreft deel ik je zorg wel. Onze medische staff heeft inmiddels (treurig genoeg) hier echter de nodige ervaring mee. Dus als ze ergens de call kunnen maken of het nog verstandig is, dan is dat wel bij Ajax.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ze zijn miljonairs! Kom op geen risico meer denk aan dat wat je nog krijgt
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Met hoe slecht Neres nu speelt en wat Ajax voor hem wil, ben ik echt benieuwd of hij nog weggaat....

Wie gaat hem nu halen?
En Neres is ook volgens mij iemand die net als Ziyech naar een grote club wil.
Ben benieuwd hoe dit gaat eindigen...

Wel denk ik, als hij niet weggaat...en Ajax in de CL speelt dat Neres toch nog zichzelf nog 1 x wil laten zien en dat hij dan weer iedereen kan verassen..
(is ook een beetje kleine hoop)

Laten we wel wezen, Neres is een topaankoop gebleken.
Trouw gebleven aan Ajax sinds zijn komst in 2017.
1 van de langstzittende selectiespelers. En de finale en halve finale gehaald met Ajax, gescoord en furore gemaakt in de CL tegen Real, Bayern en Juve.

Het is gewoon zo jammer dat hij sinds chelsea uit niet meer dat topniveau echt heeft laten zien. En inmiddels wil hij weg en zal zijn motivatie voor de eredivisie ook erg laag zijn.

Maar stel nou dat ze allemaal fit en in vorm zijn???
Neres-Tadic- Antony kan dan echt een super aanval zijn.
Helaas hebben we het afgelopen jaar niet mogen meemaken.


En dan heb je nog Tagliafico.....wat gaat er met hem gebeuren?
+3/-1

 
2 jaar geleden
Even een belletje weer naar China?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wie wil er nou naar China als jonge talentvolle speler?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het echt grote geld is er in china uit sinds de overheid heeft ingegrepen vorig jaar.

Maar ik denk dat neres ook genoegen neemt met europese subtop of middenmoot die netto beter kan betalen dan ajax. Marseille, wolfsburg, Lyon, leveringen, west ham, dat niveau. Betalen ajax max 20.
+2/-0

2 jaar geleden
Jammer dat Neres weg moet.
Juist hij heeft tegen de top van Europa laten zien wat hij in zijn mars heeft.
Velen in Ajax1 kunnen daar niet aan tippen.
Ik hoop voor hem dat hij in een beter elftal met meer gogme terechtkomt.
+6/-0

 
2 jaar geleden
scoorde in zijn 2e seizoen 14 goals in 37 wedstrijden.
2018-2019 12 goals in 50 wedstrijden...

en laten we niet vergeten, afgelopen seizoen ( een minder seizoen)
wel 3 europese goals.

In 2018-2019 ook 3.

verschil was natuurlijk dat het in de CL gebeurd.

Neres heeft veel in zijn mars. Maar het komt er niet altijd uit.

Als hij weggaat ben ik dankbaar dat hij er was. Hij was een topaankoop.
Wat een heerlijke goals tegen Real en Juve, wat een mooi spel had hij soms tegen Bayern..of PSV..

'Als' hij blijft hoop ik stiekem op zijn wederopstanding en dat hij nog 1 x laat zien dat hij beter is dan Antony, Berghuis of wie dan ook.

Je blijft liever nog 1 jaar bij Ajax met de CL of eventueel knallen later in de Uefa cup dan dat je straks bij Everton, Herta BSC of Marseille speelt.

We gaan het zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Tsja echt jammer maar hij heeft nimmer zijn vorm meer gehaald uit het succesvolle CL seizoen. Hoop dat er een leuke ploeg komt met een redelijk aanbod want uiteindelijk wil je als voetballer spelen en niet op de reservebank verpieteren (zoals met Hakim Ziyech gebeurt bij Chelsea ondanks zijn blessures).
+1/-0

2 jaar geleden
Van mij hoeft hij echt niet weg. Maar blijkbaar is hij zelf toe aan een nieuwe omgeving. Blijf het jammer vinden, tis een leuk jong :-)
+3/-0

2 jaar geleden
Heeft er überhaupt een club naar hem geïnformeerd tijdens de zomer?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vast, de vraag is alleen of het natuurlijk ook iets is voor hem.

Clubs als Brescia, Nottingham Forrest of Herta willen hem natuurlijk wel.
Alleen clubs als Roma, Ac Milaan zijn doorgeschakeld naar andere spelers.

Het blijft dus afwachten.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik weet zekere dat wanneer je Neres in de spits zet ajax veel sterker is dan met Haller in de spits.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Niet in de eredivisie, Europees wellicht.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb ook het gevoel dat Neres zelf weg wil niet omdat hij het niet naar zijn zin zou hebben, maar meer omdat hij wat nieuws wil proberen, misschien in Frankrijk of Spanje om maar een paar plekken te noemen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht