Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax bereikt akkoord met Mohamed Daramy over vijfjarig contract'

22 augustus 2021 22:48 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax bereikt akkoord met Mohamed Daramy over vijfjarig contract"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bevestigd dat er een akkoord is met FC Kopenhagen over de transfer van Mohamed Daramy. Ajax zal 12 miljoen betalen voor de 19-jarige aanvaller. Via bonussen zou dat bedrag nog kunnen uitlopen naar 13 miljoen. Met de speler zelf moet nog wel een akkoord worden bereikt.

Update 22:48: De Telegraaf meldt dat Ajax ook een akkoord heeft bereikt met Mohamed Daramy. De 19-jarige aanvaller zal in Amsterdam een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen. Wel zal hij donderdag nog met FC Kopenhagen in actie komen in de voorronde van de Conference League.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

daramy kopenhagen conference telegraaf uitlopen voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Welkom Mohamed. Een extra talent achter de 4 gevestigde vleugelspelers was nodig, vooral als Neres nog kan vertrekken. Nu kan Tadic ook makkelijker in of achter de spits.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik hoop 1 ding. Laat ten hag in godsnaam deze jongen niet uit zijn kwaliteiten halen door hem met 50 opdrachten het veld in te sturen. Ik wil voetbal zien, flair, durf en geen voorspelbaar gekut meer.

Daar ben ik nu echt wel mee klaar!
+3/-2

 
2 jaar geleden
Waarom zou hij deze jongen de vrijheid geven en de andere 20 niet?!

Maar je hebt helemaal gelijk.
Een goede trainer maakt spelers beter.
Ten Hag maakt spelers slechter.
+2/-4

 
2 jaar geleden
Nu overdrijf je weer..

Heeft hij Tadic, Frenkie, Ziyech, Donnie, Gravenbergh, Tagliafico, de ligt slechter gemaakt?
+8/-0

 
2 jaar geleden
Joh Ten Hag maakt spelers zeker beter. En het volstoppen met opdrachten, looplijnen was juist iets wat bij het saaie spel van Frank de Boer hoorde. Het is weer waan van de dag begrijp ik maar ik snap de teleurstelling.
+8/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ziyech en Frenkie speelden hun beste voetbal ooit onder Ten Hag. Juist omdat Ten Hag hun zoveel vertrouwen gaf en de vrijheid gaf.

Tadic ook.

Tadic was een leuke speler, maar pas bij Ajax in de CL ging de wereld opeens naar hem kijken en speelde hij zijn beste wedstrijd ooit tegen Real en kreeg een 10 van France voetbal.

Ziyech werd onder Ten Hag een publiekslieveling een echte Regisseur.

Donny speelde onder Ten Hag zijn beste voetbal en was voor de goal levensgevaarlijk van CL niveau.

Donny had nooit zo vroeg weg moeten gaan. Had uit kunnen groeien tot een icoon bij Ajax en dat had hem ook heel erg geholpen bij Oranje.

Ten Hag heeft Brobbey ook gebracht en veel vertrouwen gegeven en de Ligt op zijn 19e aanvoerder gemaakt.

Neemt niet weg dat ik Ajax op dit moment heel erg matig vindt en Ten Hag zit ook niet in zijn beste fase. Al was hij wel gelukkig ook kritisch na die 1-1.
+5/-0

Zo dan hebben we deze zomer toch maar weer mooi 2 rechter vleugelaanvallers gekocht, kunnen netjes in de rij achter die 2 andere die we eerder al haalde samen voor 30 miljoen.
Als we nu geen kampioen worden dan weet ik het ook niet meer.
Oh ja vergeet ik helemaal de 2 keeper die ook nog gehaald zijn, nog zo`n meesterzet!
Op die andere 9 posities loopt het gesmeerd, maar dat is logisch
+3/-3

2 jaar geleden
Nu gaat het beginnen. Om iedereen speeltijd te geven gaat Ten Hag proberen om Daramy, Berghuis en Neres op 10 te gooien. Want dat was ook een enorm succes bij Promes. Iedereen kan eigenlijk op 10. Enorm makkelijke positie. Behalve Martinez. Die kan het middenveld niet belopen. Dat is tenminste ooit na een succesvol seizoen besloten. Dus dat zal wel waar zijn. Al met al moet het wel goed komen nu.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Buitenspelers zijn er toch om spitsen te bedienen?
We hebben nu 5 buitenspelers en geen spits van Ajax niveau.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Wel een spits die kan koppen, maar krijgt 0 aanvoer van de zijkanten. Verder met je eens dat ie voetballend tekort komt.
+1/-0

2 jaar geleden
Iemand met snelheid,lef, techniek en inzicht is nu echt wel nodig. En deze Daramy heeft dat allemaal in zich of Ten Hag daar direct gebruik van gaat maken is afwachten.

Berghius uhh Berghuis ziet er erg onbeholpen uit in het veld, of dat ligt aan z'n persoonlijke situatie of de hiërarchie binnen Ajax weet ik niet maar zijn rendement is dus NUL komma NUL tot nu toe. De onzekerheid spat er vanaf. Enfin slechter dan vandaag tegen Twente (niks afdoend aan de Twentse prestatie) kan het bijna niet met deze Ajax selectie. Klaassen komt niet uit de verf er zit weinig diepte in het spel. Werk aan de winkel voor Ten Hag. Volgende week revanche Ajax!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Oh ken jij die gast? Over Klaassen gesproken, die heeft t super gedaan afgelopen seizoen en met zijn sterk karakter komt hij terug! Tadic had ook wel eens een mindere periode!
+3/-0

2 jaar geleden
Niets ten nadele van deze jongen maar ik had liever een echte 10 zien komen. We missen creativiteit op het middenveld. Had er alles aan gedaan om Eriksen te halen. Alvarez verkopen voor 20 en dan investeren in Eriksen.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik las ergens een theorie dat Eriksen wel eens een duur geintje kan worden, met name in de nasleep van het geval Nouri (nog even buiten de emotionele klap in het gezicht van de familie Nouri) Ajax stelt dat Nouri ook bij adequaat ingrijpen niet meer op topniveau zou kunnen voetballen. De familie zou het geval Eriksen dan kunnen "gebruiken" als voorbeeld dat het wél zou kunnen, dus dat het daarom voor Ajax al onbespreekbaar is.
+2/-0

2 jaar geleden
Twente speelt gelijk met een ratjetoe aan nieuwe spelers tegen het grote Ajax.
notabene ook nog na een achterstand, hoe kan dat in hemelsnaam ?
Ajax speelt ook niet als team maar heeft betere spelers op papier.
Waar zit dan het verschil dat Twente tóch gelijkspeeld tegen het grote Ajax?
De Twentespelers werken hard ieder op hun positie en de Ajaxspelers zijn snel op hun teentjes getrapt bij een duelletje. Waarom ? Een Ajaxspeler moet je laten voetballen en niet aanvallen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het verschil in deze wedstrijd is Huntelaar die vorig jaar nog inviel en scoorde. 😜
+4/-0

 
2 jaar geleden
Of het verschil is Haller, ik begin me toch zo langzamerhand zorgen te maken over deze investering.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Haller scoorde vorig seizoen ook de 0-1 en ook de gelijkmaker viel aan het einde van de wedstrijd.
Alleen gisteren was Klaas Jan er niet om in te vallen en alsnog de winst eruit te slepen. Dat is het verschil.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt. Veel mensen zijn vergeten dat AJAX vorig jaar verloor thuis en bijna ook gelijkspeelde uit bij Twente.

Ajax heeft al een langere periode heel veel moeite met Twente. In principe is er niks veranderd, 1995,2000,0f 2010, Twente is altijd een hele lastige tegenstander
geweest voor AJAX.

Verschil is misschien dat Ajax de laatste x wel heel slecht was.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik hoop wel dat die jongen alles heel houdt a.s. donderdag... :-p
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht