Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer: 'Davy Klaassen komt met geel heel goed weg, Edson Álvarez moet met zijn poten van een ander afblijven'

22 augustus 2021 15:14

Ronald de Boer was in de rust van FC Twente - Ajax zeer kritisch op het gedrag van met name Davy Klaassen en Edson Álvarez. "Heel Twente was een beetje irritant en dat leidde ook tot irritatie bij Ajax. Klaassen komt met heel echt heel goed weg", aldus De Boer. "Hij doet het niet bewust, maar hij slaat wel echt en raakt hem vol in zijn gezicht."

Ook Álvarez kwam volgens de oud-aanvaller goed weg. "Je moet zoals wij dat zeggen met je poten van een ander afblijven", zo gaf hij aan. "Hij geeft hem een klein tikje op het achterhoofd en Sadílek maakt er het meest van. Maar het is niet slim, je moet het gewoon niet doen."

Oud-scheidsrechter Mario van der Ende was op Twitter een stuk harder over beide situaties. "Meende zojuist analist Ronald de Boer te horen zeggen dat overtredingen van Klaassen en Alvarez rode kaarten hadden kunnen zijn. Als hij had gezegd 'moeten zijn' was ik het helemaal met hem eens geweest", aldus Van der Ende.




Tags

alvarez boer afblijven poten ende twente achterhoofd irritant irritatie overtredingen sadilek tikje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal