Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'We maakten het onszelf lastig'

22 augustus 2021 15:01

Sébastien Haller werd in gesprek met ESPN gevraagd waarom het voor Ajax zo lastig verliep tegen FC Twente. "We maakten het onszelf lastig", aldus Haller. "Twente speelde een erg goede wedstrijd. Ze spelen heel compact en ook hun veld helpt niet echt mee om tot ons spel te komen, maar dat is geen excuus. Wij moeten sneller spelen en beter voor het doel zijn."

De klik leek er voorin niet echt te zijn tussen de aanvallers. "Ik weet niet hoe dat kwam. Misschien dat we te ver van elkaar stonden", zo gaf hij aan. "Soms gebeurt dat wel eens, maar dat mag geen enkel excuus zijn."

De spits was niet opgelucht toen hij de openingstreffer maakte. "Want als je scoort betekent dat je een goede wedstrijd speelt", zei hij daarover. "Iedere dag moet je gefocust zijn om een goede wedstrijd te spelen. De ene wedstrijd scoor je wel, de andere niet. Vandaag was ik heel blij met het doelpunt, want het stond nog 0-0 en het was een lastige wedstrijd. Helaas was het niet genoeg."




Tags

haller sebastien excuus twente compact espn opgelucht scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht