Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het was een matige vertoning'

22 augustus 2021 14:56

In gesprek met ESPN gaf Erik ten Hag aan de wedstrijd tegen FC Twente een matige vertoning te vinden. "Het tempo lag veel te laag. Vanaf de eerste minuut moet je daarin investeren als je een ploeg als Twente uit elkaar wil spelen", aldus Ten Hag. "We hebben voor rust maar bar weinig kansen gecreëerd. Dat lag met name aan het spel aan de bal. Dat tempo had veel hoger moeten zijn."

De trainer was zeer kritisch op zijn ploeg. "Het begin van de competitie is altijd lastig, maar ze moeten wel de urgentie herkennen", zo gaf hij aan. "Vanaf 12:15 uur moet je aanstaan en een aantal spelers stonden niet aan."

Na de nederlaag in de Johan Cruijf Schaal gaf Ten Hag nog aan dat zijn ploeg nog niet fit was, maar nu waren er geen excuses. "Je moet er gewoon staan en je moet gewoon leveren. Dat hebben we niet gedaan", zei hij daarover.

Gevraagd werd naar het gedrag van zijn spelers en of Davy Klaasen en Edson Álvarez wellicht rood hadden moeten krijgen. "Twente speelt heel irritant en daar moet je onverstoorbaar blijven. Je moet je richten waar het om gaat en dat is doelpunten maken", reageerde hij daarop. "Er had ingegrepen kunnen worden, maar dat doen ze niet. Je moet bezig zijn met voetballen, niet met deze randzaken."




Tags

hag twente vertoning aanstaan alvarez bar cruijf espn herkennen irritant klaasen onverstoorbaar randzaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht