Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We creëerden nul kansen, dat is gewoon schandalig'

22 augustus 2021 14:50

Daley Blind kreeg in gesprek met ESPN de vraag hoe hij terugkeek op de wedstrijd tegen FC Twente. "We hebben gewoon heel slecht gespeeld en dan verdien je het ook niet om punten mee te nemen", aldus Blind. "Het tempo lag gewoon veel te laag. We kwamen niet tot het vinden van de juiste mensen en de vrije man. We speelden veel de lange bal. We creëerden nul kansen, dat is gewoon schandalig."

Het harde spel van FC Twente had volgens de verdediger geen invloed op het spel van Ajax. "Wij zijn niet zo snel onder de indruk van een tegenstander", zo gaf hij aan. "Wij moeten onszelf gewoon beter wapenen. We moeten veel beter voor de dag komen en veel beter beginnen. Als je dat dan niet doet, weet je dat een team als Twente het je lastig kan gaan maken."

Ook het feit dat Ajax een rommelige voorbereiding kende met veel internationals die later aansloten is geen excuus. "Dat is helemaal geen excuus. Iedereen voelt zich fit", zei hij daarover. "We kwamen met 0-1 voor en dat moet je gewoon vasthouden. Als je een wedstrijd niet goed speelt, moet je em wel winnen. We hebben em er niet uitgesleept en daarvoor moeten we heel kritisch naar onszelf kijken."




Tags

blind creeerden twente excuus aansloten espn rommelige terugkeek uitgesleept verdien wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos