Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'Alle partijen willen een contractverlenging'

22 augustus 2021 11:43 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Noussair Mazraoui: "Alle partijen willen een contractverlenging"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Noussair Mazraoui aan te hopen dat zijn contract bij Ajax verlengd gaat worden. Zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen al af. "Alle partijen willen het en als de handtekeningen gezet zijn, komt het snel genoeg naar buiten", aldus Mazraoui. "Ik hoop dat het goedkomt. Ik zit hier al 16 jaar. Als er van beide kanten waardering is, ben ik niet de moeilijkste."

Mazraoui is dan ook nog zeker niet bezig met een vertrekt. "Ik denk ook niet: ik kom op leeftijd en moet nu de stap maken", zo geeft hij aan. "Tuurlijk is die ambitie er wel. Als voetballer bij Ajax sta je er goed op in Europa. En er zijn wel betere competities dan de Nederlandse. Dat wil ik wel meemaken, maar voor nu hoef ik niet weg."

Meer op NOS.nl




Tags

mazraoui goedkomt handtekeningen nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Waarschijnlijk omdat er meer belangstelling is dan de afgelopen 2 seizoenen voor hem en zal hij natuurlijk een verbeterd contract willen anders snap ik ook niet dat er nog niks definitiefs is beklonken.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat is t probleem? Teken! Hebben je nodig!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos