Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax pakt de volle mep in Den Bosch

20 augustus 2021 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax pakt de volle mep in Den Bosch ; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond de eerste zege van het seizoen weten te behalen. Op bezoek bij FC Den Bosch werd met 2-3 gewonnen. Na twee nederlagen begon de ploeg van John Heitinga slecht aan de wedstrijd, want binnen de minuut kwam Jong Ajax al op achterstand. Max de Waal wist halverwege de eerste helft de stand echter gelijk te trekken.

Na rust zorgde De Waal met zijn tweede treffer voor de voorsprong, wat hem op een bierdouche kwam te staan van de aanwezige supporters van Den Bosch. Naci Ünüvar besliste vervolgens de wedstrijd. Hij kwam als invaller binnen de lijnen en had kon met zijn allereerste balcontact direct de 1-3 binnenwerken.

Diep in blessuretijd wist de thuisploeg nog de aansluitingstreffer te maken, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Van Gelderen (83' Van der Sloot), Warmerdam, Hillen, Baas, Fitz-Jim, Hlynsson (78' Yah), Regeer, Martha (83' Hansen), De Waal, Rasmussen (68' Ünüvar)




Tags

jong waal mep unuvar allereerste balcontact besliste bierdouche binnenwerken gelderen hansen heitinga hillen hlynsson jim martha rasmussen regeer setford yah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een achterijke figuren in Den Bosch; met bier gooi je niet!!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eens, helaas hebben we ze in de arena ook zitten. Door de jaren heen wel wat bier douchen gehad. Ik snap dat niet, je legt best veel geld neer voor je grote plastic beker met matig bier om het vervolgens over mensen heen te kieperen. Wie heeft daar nou wat aan?
+1/-0

2 jaar geleden
Wat mij opvalt is dat onze talenten waar erge hoge verwachtingen van waren zoals Sontje en Naci niet in de basis starten.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het lijkt erop dat ze Unuvar de laatste weken in het krachthonk hebben gezet in plaats van op het veld, zag er volgens mij fysiek wat sterker uit.
Is ook hard nodig want over zijn voetbalkwaliteiten twijfelt niemand maar over zijn fysieke gestel iedereen.
Hij viel in op de tien positie, is dat ook niet gewoon zijn positie? Is in mijn ogen in niks een buitenspeler.
+2/-0

 
nieuws-redacteur 2 jaar geleden
Volledig eens. Sontje en Naci zou je eerder in de basis verwachten dan met alle respect een De Waal. Rasmussen heeft best een sterke voorbereiding gehad en Martha zit ook niet voor niets op de bank bij 1.

Krachthonk zou kunnen, een aangepast trainingsprogramma. Maar verder weet ik het niet. Of ze moeten Johnny een panna hebben gegeven bij de rondo ofzo.
+0/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal