Transparent
Inloggen
Sluiten

AT5: Commissie beveelt Ajax bestuurstermijnen aan

18 mei 2000 23:48 - AT5

Verslaggever: RvN

De doorgaans zeer goed ingevoerde Amsterdamse tv-zender AT5 meldt vandaag dat de commissie die de organisatie van Ajax zou doorlichten, Ajax heeft aanbevolen om het bestuur een ambtstermijn te geven. Na het aflopen van de ambtstermijn zouden de huidige bestuursleden zich dan niet meer herkiesbaar mogen laten stellen. Ook meldt AT5 dat er een andere indeling van het bestuur zou moeten komen volgens de commissie.

Ajax heeft zich nog niet officieel uitgelaten over het rapport van de commissie. Michael van Praag liet een aantal weken geleden in zijn chatsessie hier wel weten de aanbevelingen van de commissie in principe te willen overnemen indien die in het voordeel van Ajax zijn.

Meer op AT5
Tags

ambtstermijn bestuur bestuurstermijnen beveelt aanbevelingen aanbevolen chatsessie herkiesbaar indeling michael praag rapport uitgelaten zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen buitenspelers elsimao etv farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki linkspoot mika olympiakos ramaj rechterpoot rechtspoten sevic sosa sutalo tweebenig wijndal