Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest ook tweede competitiewedstrijd

16 augustus 2021 21:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest ook tweede competitiewedstrijd; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. Tegen FC Dordrecht, de nummer laatst van afgelopen seizoen, eindigde het duel op Sportpark De Toekomst in 1-2. Na kansen over en weer opende Max de Waal namens Jong Ajax de voorsprong. Dat spelbeeld blijf de hele tijd aanhouden, waarbij Jay Gorter zich wederom wist te onderscheiden als de beste man in de ploeg van John Heitinga.

Hij kon echter ook niet voorkomen dat in de slotfase alsnog de gelijkmaker viel. FC Dordrecht leek daarmee uiteindelijk te veel te krijgen, maar voor Jong Ajax werd het alleen nog maar erger. In de laatste minuut viel ook de 1-2 binnen. Jong Ajax is daarom nog altijd puntloos in de Keuken Kampioen Divisie.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dordrecht gorter heitinga jay puntloos spelbeeld waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Vorig jaar ook al een bedroevende start.
+1/-0

2 jaar geleden
Ze leren bij Jong Ajax de laatste jaren vooral hoe het is om te verliezen. Ajax-onwaardig dit. Het gebrek aan focus is wel een terugkerend thema (zowel bij Ajax 1 als bij Jong Ajax). Dat moet Ten Hag er ook nog in zien te krijgen: 90 minuten geconcentreerd spelen en alles geven. Wellicht kan Huntelaar nog eens langs komen om te vertellen hoe dat gaat.
+4/-1

2 jaar geleden
De uitslagen van jong maken mij niets uit, Gorter maakt mij erg blij. Ik geef het op een briefje. Die staat in januari onder de lat in de Arena.
+4/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat het niet meer zo lang gaat duren voordat we hem in de Arena zien, daar ben ik het helemaal mee eens!

Die Gorter was zeker wel goed joh!
Al op die leeftijd, holy crap dat is echt wel knap!

Ladies and gentlemen...

We got him!

😎👍
+2/-0

 
Het grootste keepers talent van Nederland.
Een goude greep van Ajax om hem te halen, kunnen we jaren mee vooruit.
Veder is het niet veel soeps jong Ajax, alleen Rasmussen steekt er echt bovenuit.
Ik zag hem een paar no-look passjes geven dat beviel me wel.
Lijkt een zeer complete aanvaller die ik dit jaar wel definitief bij Ajax 1 ziet komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Fitz-Jim is ook een leuke speler, goed inzicht en goeie pass(steek)
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
De eerste helft speelde heel het elftal goed m.u.v. Douglas en de Waal en waren we voetballend de betere. De Waal heeft letterlijk één bal goed geraakt. Ik snap nog steeds niet waarom hij nog steeds bij Ajax speelt. Douglas let totaal niet op wat er in zijn rug gebeurd waardoor er veelvuldig grote ruimtes lagen voor de spelers van de tegenstander. Veel mensen voor de bal waardoor Dordrecht gemakkelijk kon counteren. De tweede helft zie je de krachten wegvloeien en kun je er vanuit gaan dat er geen resultaat in zit zoals dat al zo vaak het geval is geweest bij Jong Ajax in de eerste divisie in m.n. de eerste helft van de competitie. Jongens tegen mannen dat hou je geen 95 minuten vol en als ze eenmaal wel de inhoud hebben zitten ze vast hij het eerste zoals nu Jensen en Taylor of maken ze een transfer.

Fitz-Jim vond ik weer sterk spelen de gehele wedstrijd maar wel een paar keer slordig balverlies. Hlynsson en Rasmussen ook een paar geweldige acties. Giovanni is een stuk balvaster dan vorig seizoen, meer overzicht en minder kansloze individuele acties. Gorter lijkt me duidelijk. De beginopstelling was al beter, maar het wisselbeleid heeft ons mede de das omgedaan. Twee wissels die totaal niks brengen en twee wissels in de 93ste minuut ...

De uitslag is van geen enkel belang. Enkel de ontwikkeling van het individu telt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Deels eens, uiteraard is de ontwikkeling van de spelers het meest belangrijk. Maar spelers moeten ook leren hoe ze moeten vechten voor 3 punten. Techniek, spelinzicht, een goede passing en een goed schot is niet alles wat een speler moet beheersen. Doorzettingsvermogen en samen strijden voor een resultaat is net zo belangrijk. Het blijft een teamsport waarbij je gezamenlijk een goed resultaat moet halen, ook dat moeten ze leren. Voor de rest eens met je analyse, ik zie Heitinga overigens niet snel als trainer doorstromen naar Ajax 1. De verdediging is soms zo lek als een mandje, staan soms helemaal verkeerd en de trainer was notabene een centrale verdediger.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het was vorig seizoen wel erg matig. Hoop dat er eerdaags verbetering in komt want uiteindelijk gaat het om de aanvoer voor het 1e. Een zelfopgeleide spits zou best weer eens leuk zijn. Eentje die dan wél zo bijdehand is om bij te tekenen ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Wat is er toch met Unuvar aan de hand? Is blijven steken in zijn ontwikkeling.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht