Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'De 5-0 had afgefloten moeten worden'

15 augustus 2021 20:23

In Dit was het Weekend op ESPN gaf Reinold Wiedemeijer aan dat de 5-0 afgekeurd had moeten worden. "De scheidsrechter heeft hier beoordeeld dat eerst de bal werd gespeeld en vervolgens de botsing onschuldig was", aldus Wiedemeijer. "Ik vind dat overigens niet. Dit had afgefloten moeten worden. Dit was onvoorzichtig en misschien zelfs wel onbesuisd inkomen."

Bas Nijhuis besloot om door te spelen. "De VAR kijkt of het overduidelijk fout vond en vond dat niet. Hij heeft aanknopingspunten gevonden, met name de bal spelen. ", zo gaf hij aan. "Ook hier is er nog discussie over. Niet iedereen vindt dit iets. Als ik zelf op het veld had gestaan, had ik wel ingegrepen denk ik. Hij gaat heel erg naar het hoofd, daarom had ik verwacht dat er afgefloten zal worden."

Ook werd er gevraagd naar de 3-0, die door de VAR werd goedgekeurd omdat deze volledig over de lijn is. "Dit is interpretatie van de VAR. De VAR is gaan kijken en is op zoek gegaan naar voldoende aanknopingspunten of de bal geheel over de lijn is. Dat heeft hij hier gevonden", zei Wiedemeijer daarover. "Ik heb het hier ook gezien. Ik vind ook dat de bal over de lijn is. We hebben niet gekozen voor de doellijntechnologie, omdat dat te duur was en te weinig nut had. Maar ook omdat de VAR 99% van de gevallen kan afvangen. Dat heeft hij in deze ook gedaan."




Tags

var wiedemeijer afgefloten reinold afvangen botsing doellijntechnologie espn interpretatie nijhuis onbesuisd onschuldig onvoorzichtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper