Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Lekker dat ik weer negentig minuten mocht spelen'

15 augustus 2021 01:37

Steven Berghuis gaf in gesprek met ESPN aan erg blij te zijn dat hij een hele wedstrijd mocht spelen. "Het was lekker. Het is alweer tweeënhalve maand geleden dat ik voor het laatst 90 minuten heb gespeeld", aldus Berghuis. "Het is nu een beetje opbouwen. Tegen Leeds 45 minuten, tegen PSV 70 en dan nu 90. Dat is een beetje de normale gang. Ik merkte het wel in de laatste fase van de tweede helft. Dat moet groeien en dat is hard werken op de training."

De aanvaller vond dat hij genoeg geleverd had. "Vooral in de eerste helft. Ik voelde me heel erg goed en fris", zo gaf hij aan. "In de tweede helft werden we al team wat slordiger. Ik voelde zelf ook wel dat bij mij de krachten wegvloeiden. Werk aan de winkel wat dat betreft."

Berghuis werd ook gevraagd naar afgelopen week waarin hij uiteindelijk besloot aangifte te doen vanwege de vele bedreigingen die hij ontving na zijn transfer. "Het is jammer dat het nu bij de media kwam, want het was eindelijk een beetje gaan liggen. De clubs zijn doorgegaan, dus dat was voor mij wel jammer. Ga gewoon door moet voetballen zou ik zeggen", zei hij daarover. "Ik begrijp natuurlijk de emoties, maar bepaalde dingen zijn echt te ver gegaan. Vooral voor mijn gezin, het meest belangrijke. Op een gegeven moment moet je een bepaalde grens trekken. Deze tijd met social media is heel heftig. Iedereen kan gewoon zeggen wat hij wil. Hopelijk kan de regering hier iets aan doen dat het minder wordt. Uiteindelijk blijft het gewoon werk en respect naar de persoon. Sommige dingen waren wat mij betret te ver gegaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis aangifte betret doorgegaan espn krachten leeds opbouwen regering slordiger tweeenhalve wegvloeiden winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht