Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Dat ik op deze manier afscheid mag nemen is heel mooi'

15 augustus 2021 01:24

Lasse Schöne gaf in gesprek met ESPN aan genoten te hebben om weer terug te zijn in de Johan Cruijff ArenA. "Het was heel mooi. Ik ben twee jaar geleden al weggegaan, maar dat ik op deze manier afscheid mag nemen is heel mooi", aldus Schöne. "Ik waardeer het ook zeer. Alle fans die me zo toejuichen, dat doet me wel wat."

In de wedstrijd had hij een stuk minder genoten van zijn terugkeer. "We zeiden vooraf dat we de eerste twintig minuten goed door moesten komen. Maar dan kijk je op de klok en dan zie je na twintig minuten 4-0 staan. Dan wordt het een heel lange avond", zei hij daarover. "Mijn allereerste wedstrijd in het betaald voetbal was met De Graafschap tegen Ajax. Toen verloren we op de Vijverberg met 8-1. Ik heb dus nog wel eens erger meegemaakt."




Tags

schone allereerste arena espn graafschap toejuichen vijverberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts gooijer henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid